Başkan Görgel’den Göksun’a çıkartma!

POLİTİKA 27.12.2021 - 19:00, Güncelleme: 27.12.2021 - 19:00
 

Başkan Görgel’den Göksun’a çıkartma!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Göksun ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. “Hemşehrilerimiz ile hemhal olmaya devam edeceğiz” Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu ifadelere yer verdi: “Göksun ilçemiz yine çok güzel. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, bu soğuk pazar gününde bizleri sıcak karşılamaları ve samimi sohbetleri ile ısındık. Rabbim birliğimizi daim etsin. Durmadan, yorulmadan hemşehrilerimiz ile hemhal olmaya, ilçemiz ve kahraman şehrimiz için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Göksun İlçe Başkanımız Mustafa Akgül nezdinde İlçe Teşkilatımızın her kademesine ve İlçe Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”   
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Göksun ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

“Hemşehrilerimiz ile hemhal olmaya devam edeceğiz”

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu ifadelere yer verdi: “Göksun ilçemiz yine çok güzel. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, bu soğuk pazar gününde bizleri sıcak karşılamaları ve samimi sohbetleri ile ısındık.

Rabbim birliğimizi daim etsin. Durmadan, yorulmadan hemşehrilerimiz ile hemhal olmaya, ilçemiz ve kahraman şehrimiz için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Göksun İlçe Başkanımız Mustafa Akgül nezdinde İlçe Teşkilatımızın her kademesine ve İlçe Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.