Cem Yılmaz Galata Canavarı ile Geliyor!

DİZİ - FİLM 25.12.2021 - 21:49, Güncelleme: 25.12.2021 - 21:49
 

Cem Yılmaz Galata Canavarı ile Geliyor!

Galata Canavarı geliyor. Yeni Cem Yılmaz filmi duyuruldu. Ünlü sanatçı, sıradaki projesinin posterini ve yapımın çıkış tarihini paylaştı.

Galata Canavarı duyuruldu. Yeni Cem Yılmaz filmi hakkında ilk açıklama usta komedyenden geldi. Yapım 2023 yılı içerisinde izleyici ile buluşacak. Filmin detayları ise şu an için bilinmiyor. Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisi için geri sayan Cem Yılmaz, ayrıca 31 Aralık’ta Diamond Elite Platinum Plus adlı stand-up gösterisi ile platformdaki yerini alacak. Son olarak 2020 yılında Karakomik Filmler ‘Deli’, ‘Emanet’, ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’ ile izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz sıradaki projesini duyurdu. Sosyal medya hesabından adı Galata Canavarı olarak belirlenen yapımın afişini paylaşan Yılmaz, “Oldu olacak 2023 de izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun,” ifadesini kullandı.  
Galata Canavarı geliyor. Yeni Cem Yılmaz filmi duyuruldu. Ünlü sanatçı, sıradaki projesinin posterini ve yapımın çıkış tarihini paylaştı.

Galata Canavarı duyuruldu. Yeni Cem Yılmaz filmi hakkında ilk açıklama usta komedyenden geldi. Yapım 2023 yılı içerisinde izleyici ile buluşacak. Filmin detayları ise şu an için bilinmiyor.

Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisi için geri sayan Cem Yılmaz, ayrıca 31 Aralık’ta Diamond Elite Platinum Plus adlı stand-up gösterisi ile platformdaki yerini alacak.

Son olarak 2020 yılında Karakomik Filmler ‘Deli’, ‘Emanet’, ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’ ile izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz sıradaki projesini duyurdu. Sosyal medya hesabından adı Galata Canavarı olarak belirlenen yapımın afişini paylaşan Yılmaz, “Oldu olacak 2023 de izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun,” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.