Başkan Kara, galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti!

POLİTİKA 25.12.2021 - 20:14, Güncelleme: 25.12.2021 - 20:14
 

Başkan Kara, galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti!

Ak Parti onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kara şu açıklamalarda bulundu. “Esnaflarımızı ziyaret edip muhabbet ettik. Sitemizin ihtiyaçlarını ve esnaflarımızın beklentilerini konuştuk. Son günlerde Cumhurbaşkanımızın kur seviyelerini aşağılara çeken hamlelerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Gülen yüzleri ve güzel ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.” 
Ak Parti onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kara şu açıklamalarda bulundu. “Esnaflarımızı ziyaret edip muhabbet ettik. Sitemizin ihtiyaçlarını ve esnaflarımızın beklentilerini konuştuk.

Son günlerde Cumhurbaşkanımızın kur seviyelerini aşağılara çeken hamlelerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Gülen yüzleri ve güzel ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.