Akkurt, eleman sorununu ortadan kaldıracağız!

EKONOMİ 22.12.2021 - 19:51, Güncelleme: 22.12.2021 - 19:51
 

Akkurt, eleman sorununu ortadan kaldıracağız!

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, Avrupa birliği projesiyle Kahramanmaraş’taki Terziler ve Konfeksiyoncular esnafının eleman sorununu çözeceklerini kaydetti.

“331 bin Euro'luk proje” Toplam değeri 331 bin Euro olan AB projesinin önemine değinen Başkan Akkurt, “ Pandemi süreçlerinde boş durmadık, Avrupa birliği projeleri hazırladık. Esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu projemizin birinci kademesini geçtik, ikinci aşaması için ise evraklarımızı teslim ettik. Bu proje ile Avrupa birliğinden çok ciddi bir destek alacağız. Toplamda 331 bin Euro'luk bir proje. Amacımız terziler ve konfeksiyoncu esnafımızın eleman sorununu ortadan kaldırmak.”dedi.    “Esnaflarımızı yalnız bırakamadık” Terziler ve konfeksiyoncular odası için yeniden aday olduğuna değinen Muhlis Akkurt şunları söyledi: “Pandemi sürecinde esnaflarımızı hiç yalnız bırakmadık. Onların yanında olmaya gayret gösterdik. Biz sadece seçim zamanlarında esnaflarımızın yanında değiliz, her zaman onların yanlarındayız. 11 Ocak 2022 tarihinde odamızın seçimleri var. Burada esnafımız her şeyin en iyisini bilir. Döviz kurundaki dalgalanmanın bir an önce bitmesini itiyoruz.    Bu dalgalanmalar bütün esnafı olduğu gibi bizleri de etkiliyor.  Odamızdaki hizmet yılımız hep mücadeleyle geçti. 2018 yılında şehrimizde ilk defa alışveriş festivalini yapmıştık. Sonrasında 2020 ve 2021 yılında düzenledik. Bu festivaller esnaflarımız için olumlu ve verimli geçti. Diğer taraftan yeri geldi üyelerimizin iş yerlerini dezenfektan yaptırdık. Yeri geldi pandemi süreçlerindeki kapanmalardan dolayı esnaflarımıza izinler aldık.”  
Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, Avrupa birliği projesiyle Kahramanmaraş’taki Terziler ve Konfeksiyoncular esnafının eleman sorununu çözeceklerini kaydetti.

“331 bin Euro'luk proje”

Toplam değeri 331 bin Euro olan AB projesinin önemine değinen Başkan Akkurt, “ Pandemi süreçlerinde boş durmadık, Avrupa birliği projeleri hazırladık. Esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu projemizin birinci kademesini geçtik, ikinci aşaması için ise evraklarımızı teslim ettik. Bu proje ile Avrupa birliğinden çok ciddi bir destek alacağız. Toplamda 331 bin Euro'luk bir proje. Amacımız terziler ve konfeksiyoncu esnafımızın eleman sorununu ortadan kaldırmak.”dedi. 

 

“Esnaflarımızı yalnız bırakamadık”

Terziler ve konfeksiyoncular odası için yeniden aday olduğuna değinen Muhlis Akkurt şunları söyledi: “Pandemi sürecinde esnaflarımızı hiç yalnız bırakmadık. Onların yanında olmaya gayret gösterdik. Biz sadece seçim zamanlarında esnaflarımızın yanında değiliz, her zaman onların yanlarındayız. 11 Ocak 2022 tarihinde odamızın seçimleri var. Burada esnafımız her şeyin en iyisini bilir. Döviz kurundaki dalgalanmanın bir an önce bitmesini itiyoruz. 

 

Bu dalgalanmalar bütün esnafı olduğu gibi bizleri de etkiliyor.  Odamızdaki hizmet yılımız hep mücadeleyle geçti. 2018 yılında şehrimizde ilk defa alışveriş festivalini yapmıştık. Sonrasında 2020 ve 2021 yılında düzenledik. Bu festivaller esnaflarımız için olumlu ve verimli geçti. Diğer taraftan yeri geldi üyelerimizin iş yerlerini dezenfektan yaptırdık. Yeri geldi pandemi süreçlerindeki kapanmalardan dolayı esnaflarımıza izinler aldık.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.