CHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatından üye seferberliği!

POLİTİKA 20.12.2021 - 20:04, Güncelleme: 20.12.2021 - 20:04
 

CHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatından üye seferberliği!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı üye seferberliği başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı bölgesindeki tüm mahallelerden en az bir üye yamak şartıyla çalışma başlattı. Çalışma 26 Aralık günü Mehmet Akif Kültür merkezinde yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il danışma toplantısına kadar sürecek. Bu çalışmayla en az 103 üye yapılması planlanmakta.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı üye seferberliği başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı bölgesindeki tüm mahallelerden en az bir üye yamak şartıyla çalışma başlattı.

Çalışma 26 Aralık günü Mehmet Akif Kültür merkezinde yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il danışma toplantısına kadar sürecek. Bu çalışmayla en az 103 üye yapılması planlanmakta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.