Görgel, Onikişubat Belediyesi vizyon projeleri ortaya koyuyor!

POLİTİKA 16.12.2021 - 20:37, Güncelleme: 16.12.2021 - 20:37
 

Görgel, Onikişubat Belediyesi vizyon projeleri ortaya koyuyor!

Onikişubat Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, “Amatör Spor Kulüplerimiz zor şartlarda önemli bir görevi ifa ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık eskisi gibi değil. Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti kulüplerimiz yanında olmaya devam ediyor.”dedi.  Görgel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Onikişubat Belediyemiz rutin belediyeciliğinin dışında vizyon projesini de ortaya koyuyor Expo 2023 gibi. Bunun yanında bu tür sosyal faaliyetlerde başrol oynuyor. Ben o yüzden Hanefi Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü bizim için gençlerimizin ruhen ve fiziken gelişimlerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bunun için de gençlik ve spor faaliyetlerinin desteklenmesi çok önemli. O yüzden hem hükümetimiz hem belediyelerimiz çok önemli bir rol üstleniyorlar. Bugün bir örneğini hep beraber görüyoruz. Hanefi Başkanıma bu konuda gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum.”  
Onikişubat Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, “Amatör Spor Kulüplerimiz zor şartlarda önemli bir görevi ifa ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık eskisi gibi değil. Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti kulüplerimiz yanında olmaya devam ediyor.”dedi. 

Görgel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Onikişubat Belediyemiz rutin belediyeciliğinin dışında vizyon projesini de ortaya koyuyor Expo 2023 gibi. Bunun yanında bu tür sosyal faaliyetlerde başrol oynuyor. Ben o yüzden Hanefi Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü bizim için gençlerimizin ruhen ve fiziken gelişimlerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Bunun için de gençlik ve spor faaliyetlerinin desteklenmesi çok önemli. O yüzden hem hükümetimiz hem belediyelerimiz çok önemli bir rol üstleniyorlar. Bugün bir örneğini hep beraber görüyoruz. Hanefi Başkanıma bu konuda gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.