İYİ Parti lideri Akşener Kahramanmaraş’ta konuştu!

POLİTİKA 16.12.2021 - 00:07, Güncelleme: 16.12.2021 - 00:07
 

İYİ Parti lideri Akşener Kahramanmaraş’ta konuştu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ın Afşin ve Göksun ilçelerinde ve şehir merkezinde esnafları ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası konuşan Akşener, Aranızda işsiz gençler var. 82 puanla atanamamış öğretmenler, sağlıkçılar var. Sen 82 puanla atanamazken, 50 puanla dayısı olduğu için atananlar var. Biz ele ele verip bu harami düzeni sandıkta oylarımızla yeneceğiz. Senin çocuğun işsizken 5 maaş alan danışmanlar var. Bu haksızlıkları gidermek için el ele vereceğiz. Bir olup bütün olacağız bu düzene son vereceğiz. Rahatlarını bozduk. Sizi cepte keklik görüyorlardı ama bundan sonra hayır diyoruz.”dedi.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ın Afşin ve Göksun ilçelerinde ve şehir merkezinde esnafları ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası konuşan Akşener, Aranızda işsiz gençler var. 82 puanla atanamamış öğretmenler, sağlıkçılar var. Sen 82 puanla atanamazken, 50 puanla dayısı olduğu için atananlar var.

Biz ele ele verip bu harami düzeni sandıkta oylarımızla yeneceğiz. Senin çocuğun işsizken 5 maaş alan danışmanlar var. Bu haksızlıkları gidermek için el ele vereceğiz. Bir olup bütün olacağız bu düzene son vereceğiz. Rahatlarını bozduk. Sizi cepte keklik görüyorlardı ama bundan sonra hayır diyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.