Başkan Okumuş, yüksek istişare heyetine seçildi!

POLİTİKA 16.12.2021 - 00:01, Güncelleme: 16.12.2021 - 00:01
 

Başkan Okumuş, yüksek istişare heyetine seçildi!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkiye Belediye Başkanları Birliği ‘Yüksek İstişare Heyetine’ seçildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla düzenlenen Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında Hüseyin Erer yeniden başkanlığa seçilirken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'ta "yüksek istişare heyetine" uygun görüldü. Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, birliğin 7 Ocak 2012'de kurulduğunu söyledi. Birlikte, 1835 üye bulunduğunu hatırlatan Erer, 50 ilde temsilcilikler oluşturulduğunu dile getirdi. Görevi sonra eren ve emekli olan belediye başkanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini talep eden Erer, belediye başkanlarının yaşadığı sorunları aktardı.  
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkiye Belediye Başkanları Birliği ‘Yüksek İstişare Heyetine’ seçildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla düzenlenen Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında Hüseyin Erer yeniden başkanlığa seçilirken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'ta "yüksek istişare heyetine" uygun görüldü.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, birliğin 7 Ocak 2012'de kurulduğunu söyledi. Birlikte, 1835 üye bulunduğunu hatırlatan Erer, 50 ilde temsilcilikler oluşturulduğunu dile getirdi. Görevi sonra eren ve emekli olan belediye başkanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini talep eden Erer, belediye başkanlarının yaşadığı sorunları aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.