Mor şampuan nedir?

SAĞLIK 07.12.2021 - 19:33, Güncelleme: 07.12.2021 - 19:33
 

Mor şampuan nedir?

Her sarışının ihtiyacı olan bir ürün varsa o da mor şampuandır!

Mor şampuan ne işe yarar? Mor şampuan, turuncu tonlarından kurtulmak ve saçınızı daha serin, taze bir sarıya döndürmek için bir toner görevi görür. Mor şampuan kullanmak, boyalı sarı saçların canlı ve taze görünmesine yardımcı olmak için önemli bir adımdır. Saçınızı sarıya boyattıktan sonra, sarı tonunuz zamanla bronzlaşabilir. Bu turuncumsu sarı saçlara genellikle saçınızı, klorunuzu ve hatta güneşten gelen UV ışınlarının yıkanması neden olur. Mor şampuan ve saç kremi, saç tonunuzu düzelterek sarı saçlarınızın korunmasına yardımcı olur. Sarı saçlarınıza uygun şekilde bakım yapmak, renginizi uzatabileceğiniz ve rötuşlar için salonu sık sık ziyaret etmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir.  
Her sarışının ihtiyacı olan bir ürün varsa o da mor şampuandır!

Mor şampuan ne işe yarar?

Mor şampuan, turuncu tonlarından kurtulmak ve saçınızı daha serin, taze bir sarıya döndürmek için bir toner görevi görür. Mor şampuan kullanmak, boyalı sarı saçların canlı ve taze görünmesine yardımcı olmak için önemli bir adımdır. Saçınızı sarıya boyattıktan sonra, sarı tonunuz zamanla bronzlaşabilir.

Bu turuncumsu sarı saçlara genellikle saçınızı, klorunuzu ve hatta güneşten gelen UV ışınlarının yıkanması neden olur. Mor şampuan ve saç kremi, saç tonunuzu düzelterek sarı saçlarınızın korunmasına yardımcı olur. Sarı saçlarınıza uygun şekilde bakım yapmak, renginizi uzatabileceğiniz ve rötuşlar için salonu sık sık ziyaret etmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.