Mahir Ünal basın mensuplarıyla buluştu!

POLİTİKA 04.12.2021 - 23:15, Güncelleme: 04.12.2021 - 23:15
 

Mahir Ünal basın mensuplarıyla buluştu!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Kervanhan’da düzenlenen programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ile basın mensupları katıldı. Ünal, Islah OSB’nin şehre hayırlısı olması temennisinde bulundu. Ünal,“Uzunca zamandır gündemimizde olan Aksu Çayı’nın çevre kirliliğiyle ilgili çözümleri arıyorduk. Aksu Çayı’nın temizliği konusu kamunun sorumluluğu değil, özel sektörün sorumluluğu. Biz bu sorunu ‘Önce Kooperatifleşmeyle mi çözsek?’ dedik, kooperatifleşmeyle bu sorunu çözemeyeceğimiz gördük. Bunun üzerine Ticaret ve Sanayi Bakanımız ‘Gelin siz de hazır TBMM’de Grup Başkanvekili oldunuz, bu konuda bir yasa çıkaralım’ dedi. Ve Kahramanmaraş’a özel bir yasa çıkardık. Islah OSB yasamızı çıkardık TBMM’de kabul edildi, hayırlı uğurlu olsun.”dedi.  
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Kervanhan’da düzenlenen programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ile basın mensupları katıldı.


Ünal, Islah OSB’nin şehre hayırlısı olması temennisinde bulundu.


Ünal,“Uzunca zamandır gündemimizde olan Aksu Çayı’nın çevre kirliliğiyle ilgili çözümleri arıyorduk. Aksu Çayı’nın temizliği konusu kamunun sorumluluğu değil, özel sektörün sorumluluğu. Biz bu sorunu ‘Önce Kooperatifleşmeyle mi çözsek?’ dedik, kooperatifleşmeyle bu sorunu çözemeyeceğimiz gördük. Bunun üzerine Ticaret ve Sanayi Bakanımız ‘Gelin siz de hazır TBMM’de Grup Başkanvekili oldunuz, bu konuda bir yasa çıkaralım’ dedi. Ve Kahramanmaraş’a özel bir yasa çıkardık. Islah OSB yasamızı çıkardık TBMM’de kabul edildi, hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.