Başkan Akkaya Coşgan ziyaretlerin sürdürüyor!

POLİTİKA 03.12.2021 - 17:35, Güncelleme: 03.12.2021 - 17:35
 

Başkan Akkaya Coşgan ziyaretlerin sürdürüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkoğlu İlçe Başkanı Mimar Fidan Akkaya Coşgan, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Akkaya Coşgan ziyaretleri kapsamında, Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Türkoğlu Ziraat Odası, Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ve Türkoğlu Muhtarlar Derneği Balkanlığını ziyaret etti.   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Mimar Fidan Akkaya Coşgan şu ifadelere yer verdi:   “CHP Türkoğlu İlçe Başkan Yardımcımız Bahri Ceyhan'la birlikte Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Türkoğlu Ziraat Odasını, Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ve Türkoğlu Muhtarlar Derneği Balkanlığını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkoğlu İlçe Başkanı Mimar Fidan Akkaya Coşgan, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Akkaya Coşgan ziyaretleri kapsamında, Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Türkoğlu Ziraat Odası, Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ve Türkoğlu Muhtarlar Derneği Balkanlığını ziyaret etti.

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Mimar Fidan Akkaya Coşgan şu ifadelere yer verdi:
 
“CHP Türkoğlu İlçe Başkan Yardımcımız Bahri Ceyhan'la birlikte Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Türkoğlu Ziraat Odasını, Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ve Türkoğlu Muhtarlar Derneği Balkanlığını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.