Barış Arduç’ın eski mesleği şaşırttı!

DİZİ - FİLM 01.12.2021 - 22:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 22:37
 

Barış Arduç’ın eski mesleği şaşırttı!

Fahriye Evcen ile başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Barış Arduç'un eski mesleği şoke etti.

Son dönemlerde Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle adından söz ettiren Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleğini sevenlerini şoke etti.  Yakışıklı oyuncu şimdilerde TRT1 ekranlarındaki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle, kariyerinde başarılı bir yol çizmeye devam ediyor. Ancak Arduç'un asıl mesleğini duyanlar, kulaklarına inanamıyor. Arduç, bir dergiye verdiği röportajda 8 yıl boyunca Şile’de cankurtaranlık yaptığını açıkladı.   
Fahriye Evcen ile başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekranlara dönen Barış Arduç'un eski mesleği şoke etti.

Son dönemlerde Alparslan Büyük Selçuklu ve Kulüp dizileriyle adından söz ettiren Barış Arduç'un oyuncu olmadan önceki mesleğini sevenlerini şoke etti. 


Yakışıklı oyuncu şimdilerde TRT1 ekranlarındaki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle, kariyerinde başarılı bir yol çizmeye devam ediyor. Ancak Arduç'un asıl mesleğini duyanlar, kulaklarına inanamıyor. Arduç, bir dergiye verdiği röportajda 8 yıl boyunca Şile’de cankurtaranlık yaptığını açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.