Yurdusev, Fiyatı yanlış belirleyen ev sahipleri sonradan pişman oluyor!

EKONOMİ 01.12.2021 - 20:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:47
 

Yurdusev, Fiyatı yanlış belirleyen ev sahipleri sonradan pişman oluyor!

Dogrufiyat.net gayrimenkul uzmanı Ali Yurdusev, Fiyatı yanlış belirleyen ev sahipleri sonradan pişman olduğunu söyledi.

“Yanlış fiyat belirlemesi” Evini satmak isteyen vatandaşların yapmış olduğu hatalara değinen Yurdusev, şunları söyledi: “Evini satmak isteyenlerin yaptığı en önemli hatalardan biri yanlış fiyat belirlemesi oluyor. Bir uzman görüşü almak yerine, eş / dost, akraba veya komşuların verdiği önerilerle hareket edenler, çok düşük veya çok yüksek bir fiyatla evi satışa çıkardıklarında kötü bir sürprizle karşılaşabiliyor. Kimisi sonradan evini çok ucuza sattığını anlıyor. Kimisi de aldığında yüksek aldık diye düşüncelere dalıyor. Yapmanız gereken tek çözüm ortağınız dogrufiyat.net”  
Dogrufiyat.net gayrimenkul uzmanı Ali Yurdusev, Fiyatı yanlış belirleyen ev sahipleri sonradan pişman olduğunu söyledi.

“Yanlış fiyat belirlemesi”


Evini satmak isteyen vatandaşların yapmış olduğu hatalara değinen Yurdusev, şunları söyledi: “Evini satmak isteyenlerin yaptığı en önemli hatalardan biri yanlış fiyat belirlemesi oluyor. Bir uzman görüşü almak yerine, eş / dost, akraba veya komşuların verdiği önerilerle hareket edenler, çok düşük veya çok yüksek bir fiyatla evi satışa çıkardıklarında kötü bir sürprizle karşılaşabiliyor.

Kimisi sonradan evini çok ucuza sattığını anlıyor. Kimisi de aldığında yüksek aldık diye düşüncelere dalıyor. Yapmanız gereken tek çözüm ortağınız dogrufiyat.net”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.