Özsoy, Bu hangi ahlaka sığar!

GÜNDEM 21.11.2021 - 17:55, Güncelleme: 21.11.2021 - 17:55
 

Özsoy, Bu hangi ahlaka sığar!

Kahramanmaraş bakkallar bayiler şekerciler ve kantinciler odası başkanı ve aynı zamanda esnaf odaları başkan vekili Şeref Özsoy, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Özsoy, “Hangi ahlaka sığar parayı bizden toplayıp kartelcilere kiraya verilmesi, yüce Allah böyle yapanların cezasını verecek haberiniz olsun. Sizleri Allah’a havale ediyoruz. Haberiniz olsun bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek.”dedi.   “Bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek” İşte başkan Şeref Özsoy’un o açıklaması: “Çağlayancerit’te esnaflarımızı ziyarete gittim, hem odamız olarak hem de esnaf odaları birliği olarak camii altını esnafımızdan, toplanan paralarla yapılan yeri vakıflar müdürlüğü diyanet her neyse BİM’e vermesini kınıyoruz. Hangi ahlaka sığar parayı bizden toplayıp kartelcilere kiraya verilmesi, yüce Allah böyle yapanların cezasını verecek haberiniz olsun. Sizleri Allah’a havale ediyoruz. Haberiniz olsun bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek. Merkez ilimizde Mağaralı mahallemizde cami altını BİM’e kiraya veriyorsunuz. Mahallemizdeki esnaf ve sanatkarımıza verseniz olmaz mı, il müftülüğünü vakıflar müdürlüğü nü kınıyoruz Allah sizlerinde cezasını verecek. Sizleri Allah’a şikayet ediyorum.”
Kahramanmaraş bakkallar bayiler şekerciler ve kantinciler odası başkanı ve aynı zamanda esnaf odaları başkan vekili Şeref Özsoy, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Özsoy, “Hangi ahlaka sığar parayı bizden toplayıp kartelcilere kiraya verilmesi, yüce Allah böyle yapanların cezasını verecek haberiniz olsun. Sizleri Allah’a havale ediyoruz. Haberiniz olsun bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek.”dedi.

 

“Bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek”

İşte başkan Şeref Özsoy’un o açıklaması:

“Çağlayancerit’te esnaflarımızı ziyarete gittim, hem odamız olarak hem de esnaf odaları birliği olarak camii altını esnafımızdan, toplanan paralarla yapılan yeri vakıflar müdürlüğü diyanet her neyse BİM’e vermesini kınıyoruz. Hangi ahlaka sığar parayı bizden toplayıp kartelcilere kiraya verilmesi, yüce Allah böyle yapanların cezasını verecek haberiniz olsun. Sizleri Allah’a havale ediyoruz. Haberiniz olsun bizi İslam’dan soğutmaya gücünüz yetmeyecek. Merkez ilimizde Mağaralı mahallemizde cami altını BİM’e kiraya veriyorsunuz. Mahallemizdeki esnaf ve sanatkarımıza verseniz olmaz mı, il müftülüğünü vakıflar müdürlüğü nü kınıyoruz Allah sizlerinde cezasını verecek. Sizleri Allah’a şikayet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.