Persona KSÜ Kongre Merkezinde Sanat Severlerle Buluştu!

AKTÜEL 15.11.2021 - 16:55, Güncelleme: 15.11.2021 - 16:55
 

Persona KSÜ Kongre Merkezinde Sanat Severlerle Buluştu!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Rabia Demir’in 4’üncü kişisel sergisi ‘Persona’ KSÜ Kongre Merkezi Sanat Galerisinde açıldı.

Sergi açılışı ve kokteyli, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serin,Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ayça Çetiner veSağlık Kültür Daire Başkanı Hasan Bilgekağan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda sanatseverin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Öğretim Görevlisi Dr. Rabia Demir, serginin açılış konuşmasında; aynı mekanda 8 Mart’ta Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen sergi ve konser etkinliğinde burayı Üniversitemize ve şehrimize yakışan modern bir sanat galerisine dönüştürme hayalini kurduklarına dikkat çekerek, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü olarak bugün bu hayali gerçekleştirmiş olmanın ve Sanat Galerisi’ndeki ilk sergiyi açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 11 Kasım 2021’de açılan sergi, 21 Kasım 2021’e kadar izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Rabia Demir’in 4’üncü kişisel sergisi ‘Persona’ KSÜ Kongre Merkezi Sanat Galerisinde açıldı.

Sergi açılışı ve kokteyli, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serin,Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ayça Çetiner veSağlık Kültür Daire Başkanı Hasan Bilgekağan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda sanatseverin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Öğretim Görevlisi Dr. Rabia Demir, serginin açılış konuşmasında; aynı mekanda 8 Mart’ta Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen sergi ve konser etkinliğinde burayı Üniversitemize ve şehrimize yakışan modern bir sanat galerisine dönüştürme hayalini kurduklarına dikkat çekerek, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü olarak bugün bu hayali gerçekleştirmiş olmanın ve Sanat Galerisi’ndeki ilk sergiyi açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

11 Kasım 2021’de açılan sergi, 21 Kasım 2021’e kadar izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.