Özdemir ve Sezal’dan bakan Gül’e ziyaret!

POLİTİKA 10.11.2021 - 18:22, Güncelleme: 10.11.2021 - 18:22
 

Özdemir ve Sezal’dan bakan Gül’e ziyaret!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü ziyaret etti.

Ziyarette gündem mevcut Adliye Binasına entegre edilecek olan ek bina ve Türkoğlu Adliye Binasının yatırıma teklif edilmesi vardı. Sorunlar gündeme geldi Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi; “Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'ü ziyaret ettik.29 Bin metrekare kapalı alanı olan ve mevcut Adliye Binamıza entegre edilecek olan ek binamızın projelendirilmesi, Projesi tamamlanmış olan Türkoğlu Adliye Binamızın yatırıma teklif edilmesi konularını görüştük. Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu çözümcü yaklaşımları için teşekkür ederiz.” “Vekillerimize teşekkür ederiz” Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla; “Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal'a Türkoğlu ilçemize her zaman gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü ziyaret etti.

Ziyarette gündem mevcut Adliye Binasına entegre edilecek olan ek bina ve Türkoğlu Adliye Binasının yatırıma teklif edilmesi vardı.

Sorunlar gündeme geldi

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi; “Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'ü ziyaret ettik.29 Bin metrekare kapalı alanı olan ve mevcut Adliye Binamıza entegre edilecek olan ek binamızın projelendirilmesi, Projesi tamamlanmış olan Türkoğlu Adliye Binamızın yatırıma teklif edilmesi konularını görüştük. Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu çözümcü yaklaşımları için teşekkür ederiz.”

“Vekillerimize teşekkür ederiz”

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla; “Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal'a Türkoğlu ilçemize her zaman gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.