Amasya’da kahvaltı mekanları!

Mekanlar 07.11.2021 - 14:46, Güncelleme: 07.11.2021 - 14:46
 

Amasya’da kahvaltı mekanları!

Amasya’da kahvaltı mekanları!

Yamaç Cafe & Bistro Şehrin modernize edilmş restoranlarından biri olan Yamaç Cafe & Bistro, açıldığı ilk günden itibaren yerli halkın beğenisini kazanmıştır. Amasya Kalesi’ne, Yeşilırmak Nehri’ne ve muhteşem şehir manzarasına yüksek noktadan bakabileceğiniz gibi hem yerli hem de ulusal tatları da deneyimleyebilirsiniz. Beraberinde canlı müzik performansı ve müşterilerine olan ilgi alakası ile takdiri topluyor. Tabure Bistro Bir diğer kalite mekanlarından olan Tabure Bistro’ya geldi sıra… Beğeni toplayan hizmeti, iç ve dış oturma alanları, ücretsiz oyun alanları ve doyurucu çeşit kahvaltı menüsü ile beklentileri karşılıyor. Akşamları canlı müzik performansları da oluyor. Papyon Cafe & Mutfak Merzifon’da yenilikçi bir mekan olarak hizmet veren Papyon Cafe, deneyim sahibi mutfak çalışanları ve bir o kadar işini bilen servis elemanları ile şuan ki hakettiği konumuna ulaşmış. Menüsünü yenileyerek Türk ve dünya lezzetlerini bir araya getirmiş ve her misafire hitap eden bir hale dönüşmüştür. Serpme kahvaltı için hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Merzifon Sofrası Yerli halkın pazar günleri uzun sohbetler eşliğinde keyifle yaptıkları pazar kahvaltılarının değişmez adresi; Merzifon Sofrası… Kıymalı Merzifon pidesi yanında tavşan kanı taze semaver çayı damaklarda iz bırakıyor.  İçi bol malzemeler ile hazırlanmış olan Karadeniz pidelerini hayli başarılı yaparak servis ediyorlar. Emin Efendi Konakları Kaya Mezarları’na doğru yaslanmış Emin Efendi Konakları, mimari yapısı ile görülmeye değer bir yapı olarak karşımıza çıkıyor. Amasya’nın ikonik noktalarından biri olup konağın içerisinde oturduğunuz noktadaki pencereden Sultan II.Bayezid Cami ve Külliyesi’ni görebileceğiniz gibi Kral Kaya Mezarları’nın manzarası da bir o kadar etkileyici şekilde görünüyor. Vadi Park Restaurant Vadi Park’ın olayı manzarası desem oldukça doğru bir noktaya parmak basmış olurum. Bunun yanında geniş bir mekan oluşu, hayvanseverliği ve çocuklu aileler için uygunluğu yeteri kriteri taşıdığına örnek. İyi bir kahvaltı yanında ise semaverde çay içebilecek güzellikte.  
Amasya’da kahvaltı mekanları!

Yamaç Cafe & Bistro

Şehrin modernize edilmş restoranlarından biri olan Yamaç Cafe & Bistro, açıldığı ilk günden itibaren yerli halkın beğenisini kazanmıştır. Amasya Kalesi’ne, Yeşilırmak Nehri’ne ve muhteşem şehir manzarasına yüksek noktadan bakabileceğiniz gibi hem yerli hem de ulusal tatları da deneyimleyebilirsiniz. Beraberinde canlı müzik performansı ve müşterilerine olan ilgi alakası ile takdiri topluyor.

Tabure Bistro

Bir diğer kalite mekanlarından olan Tabure Bistro’ya geldi sıra… Beğeni toplayan hizmeti, iç ve dış oturma alanları, ücretsiz oyun alanları ve doyurucu çeşit kahvaltı menüsü ile beklentileri karşılıyor. Akşamları canlı müzik performansları da oluyor.

Papyon Cafe & Mutfak

Merzifon’da yenilikçi bir mekan olarak hizmet veren Papyon Cafe, deneyim sahibi mutfak çalışanları ve bir o kadar işini bilen servis elemanları ile şuan ki hakettiği konumuna ulaşmış. Menüsünü yenileyerek Türk ve dünya lezzetlerini bir araya getirmiş ve her misafire hitap eden bir hale dönüşmüştür. Serpme kahvaltı için hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

Merzifon Sofrası

Yerli halkın pazar günleri uzun sohbetler eşliğinde keyifle yaptıkları pazar kahvaltılarının değişmez adresi; Merzifon Sofrası… Kıymalı Merzifon pidesi yanında tavşan kanı taze semaver çayı damaklarda iz bırakıyor.  İçi bol malzemeler ile hazırlanmış olan Karadeniz pidelerini hayli başarılı yaparak servis ediyorlar.

Emin Efendi Konakları

Kaya Mezarları’na doğru yaslanmış Emin Efendi Konakları, mimari yapısı ile görülmeye değer bir yapı olarak karşımıza çıkıyor. Amasya’nın ikonik noktalarından biri olup konağın içerisinde oturduğunuz noktadaki pencereden Sultan II.Bayezid Cami ve Külliyesi’ni görebileceğiniz gibi Kral Kaya Mezarları’nın manzarası da bir o kadar etkileyici şekilde görünüyor.

Vadi Park Restaurant

Vadi Park’ın olayı manzarası desem oldukça doğru bir noktaya parmak basmış olurum. Bunun yanında geniş bir mekan oluşu, hayvanseverliği ve çocuklu aileler için uygunluğu yeteri kriteri taşıdığına örnek. İyi bir kahvaltı yanında ise semaverde çay içebilecek güzellikte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.