Eskişehir konaklama seçenekleri!

Mekanlar 07.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 07.11.2021 - 14:25
 

Eskişehir konaklama seçenekleri!

Eskişehir konaklama seçenekleri!

La Vie Konak Butik Otel Eskişehir'in dillere destan güzellikte, tarihi dokulara sahip Odunpazarı Evleri ve gezmenin apayrı bir keyif verdiği müzeleriyle ilk ziyaret edilmesi gereken ilçelerinden birisi olan Odunpazarı'na gidiyorsanız, zarif tasarımı ve dışarıdan tarihi konaklara benzeyen yapılarıyla ambiyansı tamamen hissetmenizi sağlayan La Vie Konak Butik Otel'de konaklamanızı tavsiye ederiz. Ada Life Otel Hangi şehri ziyaret ederse etsin, şehir merkezindeki otellere öncelik tanıyanlar vardır. Siz de "Şehir merkezi olmazsa olmaz" diyenler arasındaysanız şehrin merkezini tamamen önünüze seren terası, otopark sorunu yaşatmayan park alanı, bünyesinde bir bar olmasının yanı sıra zemin katında yer alan Traveler's Cafe'de de keyifli vakit geçirilmesine olanak tanıyan Ada Life Otel'in en büyük avantajı ise Eskişehir Tren İstasyonu'nun sadece 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde olması. İbis Otel Eskişehir Seyahatlerinde evcil dostu olmadan hareket edemeyenlere veya önceliği, hayvan dostu olduğunu açıklayan otellere tanıyanlar için Eskişehir'de oldukça da merkezi bir konumda yer alan İbis Otel Eskişehir ilk tercih edilesi adreslerden birisi. Şehrin hareketli destinasyonlarından Barlar Sokağı'na 50 metre, Espark AVM'ye ise 500 metre yakınlıkta olan İbis Otel'in açık havada kahvaltı yapabileceğiniz geniş bahçesi de oldukça iştah açıcı etkiye sahip! Her yere yürüme mesafesinde olması sayesinde yediklerinizi eritme konusunda bir sıkıntı yaşamama ihtimaliniz çok yüksek. Grande Stella Hotel Bir şehri rastgele güzergâhları tercih ederek keşfetmeyi sevenler için sırt çantasını alıp çıkacakları seyahatler hiç bitmez.
Eskişehir konaklama seçenekleri!

La Vie Konak Butik Otel

Eskişehir'in dillere destan güzellikte, tarihi dokulara sahip Odunpazarı Evleri ve gezmenin apayrı bir keyif verdiği müzeleriyle ilk ziyaret edilmesi gereken ilçelerinden birisi olan Odunpazarı'na gidiyorsanız, zarif tasarımı ve dışarıdan tarihi konaklara benzeyen yapılarıyla ambiyansı tamamen hissetmenizi sağlayan La Vie Konak Butik Otel'de konaklamanızı tavsiye ederiz.

Ada Life Otel

Hangi şehri ziyaret ederse etsin, şehir merkezindeki otellere öncelik tanıyanlar vardır. Siz de "Şehir merkezi olmazsa olmaz" diyenler arasındaysanız şehrin merkezini tamamen önünüze seren terası, otopark sorunu yaşatmayan park alanı, bünyesinde bir bar olmasının yanı sıra zemin katında yer alan Traveler's Cafe'de de keyifli vakit geçirilmesine olanak tanıyan Ada Life Otel'in en büyük avantajı ise Eskişehir Tren İstasyonu'nun sadece 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde olması.

İbis Otel Eskişehir

Seyahatlerinde evcil dostu olmadan hareket edemeyenlere veya önceliği, hayvan dostu olduğunu açıklayan otellere tanıyanlar için Eskişehir'de oldukça da merkezi bir konumda yer alan İbis Otel Eskişehir ilk tercih edilesi adreslerden birisi. Şehrin hareketli destinasyonlarından Barlar Sokağı'na 50 metre, Espark AVM'ye ise 500 metre yakınlıkta olan İbis Otel'in açık havada kahvaltı yapabileceğiniz geniş bahçesi de oldukça iştah açıcı etkiye sahip! Her yere yürüme mesafesinde olması sayesinde yediklerinizi eritme konusunda bir sıkıntı yaşamama ihtimaliniz çok yüksek.

Grande Stella Hotel

Bir şehri rastgele güzergâhları tercih ederek keşfetmeyi sevenler için sırt çantasını alıp çıkacakları seyahatler hiç bitmez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.