Kervancıoğlu, ALPEDO 2021’de Zirvede!

EKONOMİ 05.11.2021 - 17:07, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:07
 

Kervancıoğlu, ALPEDO 2021’de Zirvede!

ALPEDO Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ALPEDO’nun 2021’de zirvede olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın evrensel lezzeti ALPEDO Maraş Dondurması 2021 yılını 135 bin nokta, 20 bölge ile tamamladı.    ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Türkiye’nin dört bir yanından gelen ALPEDO ekibi ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “Kahramanmaraş’ımızın tanıtımı noktasında gecesini gündüzüne katan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.   2021 yılını başarıyla sonuçlandırdık. 2022 yılında hedefimiz Maraş Dondurmasını daha çok noktaya ulaştırmak ve Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına katkıda bulunmak. Heyecanımızın en önemli kısmı Kahramanmaraş. Gücümüzün kaynağı da bize inanan, güvenen yol yürüyen değerli hemşerilerimizdir. Bu şehre ve Maraş dondurmasına hizmet etmenin sorumluluğunu biliyoruz. Hedef global.”
ALPEDO Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ALPEDO’nun 2021’de zirvede olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın evrensel lezzeti ALPEDO Maraş Dondurması 2021 yılını 135 bin nokta, 20 bölge ile tamamladı.

 

 ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Türkiye’nin dört bir yanından gelen ALPEDO ekibi ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “Kahramanmaraş’ımızın tanıtımı noktasında gecesini gündüzüne katan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

2021 yılını başarıyla sonuçlandırdık. 2022 yılında hedefimiz Maraş Dondurmasını daha çok noktaya ulaştırmak ve Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına katkıda bulunmak. Heyecanımızın en önemli kısmı Kahramanmaraş. Gücümüzün kaynağı da bize inanan, güvenen yol yürüyen değerli hemşerilerimizdir. Bu şehre ve Maraş dondurmasına hizmet etmenin sorumluluğunu biliyoruz. Hedef global.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.