KSÜ Tanıtım Günü Kapsamında Etkinlik Gerçekleştirildi!

AKTÜEL 26.10.2021 - 19:37, Güncelleme: 26.10.2021 - 19:37
 

KSÜ Tanıtım Günü Kapsamında Etkinlik Gerçekleştirildi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü koordinasyonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Toplulukları Yönetim Birimi tarafından ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ düzenlendi.

KSÜ’de faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının tanıtım ve üye kabullerinin yapıldığı program çok sayıda sportif ve sosyal etkinliğe sahne oldu. Eğitim Fakültesi önündeki etkinlik alanında gerçekleştirilen programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Aslan Mehmet Çoşkun, KSÜ üst yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlik kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahraman Mehter Takımı da katılımcılarla buluştu. Programda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de spor gösterisi sundu. Öğrenci Toplulukları Tanıtım Gününde gün boyunca birçok etkinlik gerçekleştirildi.At binme, okçuluk, ip çekme, çuval ve kaşıkla yumurta taşıma yarışmalarının gerçekleştirildiği etkinliklerde wushu-kungfu gösterileri, elektrikli otomobil sergisi, insansız su üstü arama kurtarma aracı sergisi, orman fidanları sergisi ve tanıtımı, sıfır atık-geri dönüşüm bilgilendirmesi de yapıldı.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü koordinasyonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Toplulukları Yönetim Birimi tarafından ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ düzenlendi.

KSÜ’de faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının tanıtım ve üye kabullerinin yapıldığı program çok sayıda sportif ve sosyal etkinliğe sahne oldu.


Eğitim Fakültesi önündeki etkinlik alanında gerçekleştirilen programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Aslan Mehmet Çoşkun, KSÜ üst yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.


Etkinlik kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahraman Mehter Takımı da katılımcılarla buluştu. Programda Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de spor gösterisi sundu.


Öğrenci Toplulukları Tanıtım Gününde gün boyunca birçok etkinlik gerçekleştirildi.At binme, okçuluk, ip çekme, çuval ve kaşıkla yumurta taşıma yarışmalarının gerçekleştirildiği etkinliklerde wushu-kungfu gösterileri, elektrikli otomobil sergisi, insansız su üstü arama kurtarma aracı sergisi, orman fidanları sergisi ve tanıtımı, sıfır atık-geri dönüşüm bilgilendirmesi de yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.