Okumuş Hopurlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi!

AKTÜEL 25.10.2021 - 19:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 19:55
 

Okumuş Hopurlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Hopurlu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, ziyaretlerini sürdürüyor.   Başkan Okumuş ziyaretleri kapsamında Hopurlu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi!   “Hopurlu'dan başlıyoruz”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, “Hopurlu Mahalle muhtarımız Hamit Sümbül ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek, mahalledeki yapılan çalışmaları, ardından ise bu yıl yatırım programına alınan Hopurlu ilk-ortaokulunun yerinde incelemelerde bulunduk. Eksik kalan mahalle yollarımıza bu hafta Hopurlu' da başlıyoruz. Hopurlu Mahallemize yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”
Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Hopurlu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Başkan Okumuş ziyaretleri kapsamında Hopurlu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi!

 

“Hopurlu'dan başlıyoruz”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, “Hopurlu Mahalle muhtarımız Hamit Sümbül ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek, mahalledeki yapılan çalışmaları, ardından ise bu yıl yatırım programına alınan Hopurlu ilk-ortaokulunun yerinde incelemelerde bulunduk.

Eksik kalan mahalle yollarımıza bu hafta Hopurlu' da başlıyoruz. Hopurlu Mahallemize yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.