Kahramanmaraşspor, lige erken avlu attı!

SPOR 23.10.2021 - 15:35, Güncelleme: 23.10.2021 - 15:35
 

Kahramanmaraşspor, lige erken avlu attı!

Bu sezon 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Manisa'da Somaspor'un konuğu oldu.

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9. Haftada Somaspor, Kahramanmaraşspor'u ağırladı. Müsabaka Manisa şehrindeki Soma Atatürk Stadında oynandı.   Somaspor - Kahramanmaraşspor maçını İstanbul Bölgesinden Mehmet Türkmen yönetti. Bu karşılaşmada İstanbul Bölgesinden Efe Kurtuluş ile Ozan Burak Akduman yardımcı hakem olurken,  İstanbul Bölgesinden Sercan Yılmaz ise dördüncü hakem oldu. Ev sahibi maçı 2-0 kazandı. Somaspor'un gollerini 28. ve 61.dakikalarda  Kahramanmaraşspor'lu eski oyuncu Yasin Abdioğlu attı.
Bu sezon 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Manisa'da Somaspor'un konuğu oldu.

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9. Haftada Somaspor, Kahramanmaraşspor'u ağırladı. Müsabaka Manisa şehrindeki Soma Atatürk Stadında oynandı.

 

Somaspor - Kahramanmaraşspor maçını İstanbul Bölgesinden Mehmet Türkmen yönetti. Bu karşılaşmada İstanbul Bölgesinden Efe Kurtuluş ile Ozan Burak Akduman yardımcı hakem olurken,  İstanbul Bölgesinden Sercan Yılmaz ise dördüncü hakem oldu. Ev sahibi maçı 2-0 kazandı. Somaspor'un gollerini 28. ve 61.dakikalarda  Kahramanmaraşspor'lu eski oyuncu Yasin Abdioğlu attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.