ANG Almila İlaç’ta yılın personeli ödüllendirildi!

AKTÜEL 14.10.2021 - 18:05, Güncelleme: 14.10.2021 - 18:05
 

ANG Almila İlaç’ta yılın personeli ödüllendirildi!

Sektöründe yarattığı katma değer, alanında uzman personellerinin verdiği eşsiz hizmetle sektörün temsilcisi haline gelen ve hizmet politikasıyla örnek bir ilaçlama şirketi konumunda bulunan ANG Almila İlaç, her yıl düzenlediği yılın en başarılı personeli etkinliğine bu yıl bir yenisini daha ekleyerek, başarılı personellerini ödüllendirdi.

Hizmette mükemmellik anlayışı doğrultusunda insana ve insan yaşamına faydayı esas alarak, 2009 yılında kurulan, geniş vizyonu, hizmette sınır tanımayan misyonu doğrultusunda kısa bir zaman içerisinde hizmet ağını genişleten ANG Almila İlaç, ilaçlama hizmetleri alanında 12 yıllık tecrübesiyle kentin sayılı firmaları arasında yer alıyor.  Yönetim Kurulu Başkanlığını kentin tanınmış simalarından Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz’ün yaptığı ANG Almila ilaç, her geçen gün kendini daha da geliştirirken, verdiği hizmetle vatandaşların vazgeçilmez adresi oldu.  En az müşterileri kadar personellerine de değer veren ANG Almila İlaç, geleneksel hale getirdiği yılın en başarılı personeli etkinliğini bu yılda sürdürdü. Şirket içerisinde gerçekleşen etkinlikte İlaçlama Müdür Yardımcısı Nursel Çobanyıldız, 2021 yılının en başarılı personeli seçildi.  “Kentte 12 yıldır hizmet veriyoruz” Program sonrası konuşan ANG Almila İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz, “Başarılı ve verimli çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. İlkeli ve prensipli çalışma düsturuyla ve dürüstçe şehrimize hizmet etmek istiyoruz.Firmamız 2009 yılında halk sağlığı ilaçları, ilaçlama hizmetleri alanlarında çalışma üzerine kuruldu.   Yaklaşık 12 yıldır Kahramanmaraş’ta hizmet veriyoruz. Sağlık Bakanlığı onaylı ruhsatlı ilaçları kamu kuruluşlarına, belediyelere ve özel sektöre pazarlıyoruz. Aynı zamanda haşerelere karşı mücadelede tüm üretim yerlerine, imalathanelere, iş yeri gibi yerlere haşereyle mücadele konusunda yardımcı oluyoruz, hizmet veriyoruz.”dedi.      
Sektöründe yarattığı katma değer, alanında uzman personellerinin verdiği eşsiz hizmetle sektörün temsilcisi haline gelen ve hizmet politikasıyla örnek bir ilaçlama şirketi konumunda bulunan ANG Almila İlaç, her yıl düzenlediği yılın en başarılı personeli etkinliğine bu yıl bir yenisini daha ekleyerek, başarılı personellerini ödüllendirdi.

Hizmette mükemmellik anlayışı doğrultusunda insana ve insan yaşamına faydayı esas alarak, 2009 yılında kurulan, geniş vizyonu, hizmette sınır tanımayan misyonu doğrultusunda kısa bir zaman içerisinde hizmet ağını genişleten ANG Almila İlaç, ilaçlama hizmetleri alanında 12 yıllık tecrübesiyle kentin sayılı firmaları arasında yer alıyor. 

Yönetim Kurulu Başkanlığını kentin tanınmış simalarından Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz’ün yaptığı ANG Almila ilaç, her geçen gün kendini daha da geliştirirken, verdiği hizmetle vatandaşların vazgeçilmez adresi oldu. 


En az müşterileri kadar personellerine de değer veren ANG Almila İlaç, geleneksel hale getirdiği yılın en başarılı personeli etkinliğini bu yılda sürdürdü. Şirket içerisinde gerçekleşen etkinlikte İlaçlama Müdür Yardımcısı Nursel Çobanyıldız, 2021 yılının en başarılı personeli seçildi. 


“Kentte 12 yıldır hizmet veriyoruz”


Program sonrası konuşan ANG Almila İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz, “Başarılı ve verimli çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. İlkeli ve prensipli çalışma düsturuyla ve dürüstçe şehrimize hizmet etmek istiyoruz.Firmamız 2009 yılında halk sağlığı ilaçları, ilaçlama hizmetleri alanlarında çalışma üzerine kuruldu.

 

Yaklaşık 12 yıldır Kahramanmaraş’ta hizmet veriyoruz. Sağlık Bakanlığı onaylı ruhsatlı ilaçları kamu kuruluşlarına, belediyelere ve özel sektöre pazarlıyoruz. Aynı zamanda haşerelere karşı mücadelede tüm üretim yerlerine, imalathanelere, iş yeri gibi yerlere haşereyle mücadele konusunda yardımcı oluyoruz, hizmet veriyoruz.”dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.