Üniversite sınavları online mı olacak?

EĞİTİM 12.10.2021 - 18:21, Güncelleme: 12.10.2021 - 18:21
 

Üniversite sınavları online mı olacak?

Açıköğretim üzerinden üniversite eğitimi alan binlerce öğrenci AÖF sınav tarihleri ile beraber sınavların online olup olmayacağı konusunda bilgi sahibi olmak istiyor.

Yaz okulu yüz yüze sınav şeklinde olmuştu. Belli olan sınav tarihlerinin ardından adaylar üniversite sınavlarının online olup olmayacağını merak ediyor.  Peki, Üniversite sınavları online mı olacak? 2021 AÖF sınavları online mı, çevrimiçi mi olacak, ne zaman ve nasıl yapılacak? Geçtiğimiz sene internet üzerinden yapılan dönem sınavlarının ardından yaz okulu sınavları da online olarak yapılmıştı. Sınav tarihlerinin bulunduğu akademik takviminin altında "Sınav tarihleri Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebilir." ifadeleri yer aldı. Ancak bu yıl vize ve final sınavları yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.  
Açıköğretim üzerinden üniversite eğitimi alan binlerce öğrenci AÖF sınav tarihleri ile beraber sınavların online olup olmayacağı konusunda bilgi sahibi olmak istiyor.

Yaz okulu yüz yüze sınav şeklinde olmuştu. Belli olan sınav tarihlerinin ardından adaylar üniversite sınavlarının online olup olmayacağını merak ediyor. 


Peki, Üniversite sınavları online mı olacak? 2021 AÖF sınavları online mı, çevrimiçi mi olacak, ne zaman ve nasıl yapılacak?


Geçtiğimiz sene internet üzerinden yapılan dönem sınavlarının ardından yaz okulu sınavları da online olarak yapılmıştı. Sınav tarihlerinin bulunduğu akademik takviminin altında "Sınav tarihleri Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebilir." ifadeleri yer aldı. Ancak bu yıl vize ve final sınavları yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.