Gökçe, Dünya’da susuzluk var, adaletsizlik var!

POLİTİKA 10.10.2021 - 21:24, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:24
 

Gökçe, Dünya’da susuzluk var, adaletsizlik var!

Saadet partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Başkan Gökçe, “Çoğunluk ve güçlü olmak hak sebebi değildir.Yeryüzünde, ifsat için çalışanlar var. Onlara çanak tutanlar var. İşbirlikçiler var. Adaletsizlik var.”dedi. İşte Gökçe’nin o paylaşımı;    “Dünya’da ne kadar su var? Dünyadaki toplam su miktarı 1,4 milyon km3 kadar ve bu suyun %97,5'i okyanuslardaki tuzlu sudur. Kalan %2,5'in de yalnızca %0,5'i kullanılabilir durumdayken, tatlı suyun %90'dan fazlası kutuplarda ve yeraltındadır.   DÜNYA'DA “SUSUZLUK” VAR!   Çoğunluk ve güçlü olmak hak sebebi değildir. Yeryüzünde, ifsat için çalışanlar var. Onlara çanak tutanlar var. İşbirlikçiler var. Adaletsizlik VAR.”
Saadet partisi Dulkadiroğlu ilçe başkanı Bünyamin Gökçe, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Başkan Gökçe, “Çoğunluk ve güçlü olmak hak sebebi değildir.Yeryüzünde, ifsat için çalışanlar var. Onlara çanak tutanlar var. İşbirlikçiler var. Adaletsizlik var.”dedi.

İşte Gökçe’nin o paylaşımı; 

 

“Dünya’da ne kadar su var?


Dünyadaki toplam su miktarı 1,4 milyon km3 kadar ve bu suyun %97,5'i okyanuslardaki tuzlu sudur. Kalan %2,5'in de yalnızca %0,5'i kullanılabilir durumdayken, tatlı suyun %90'dan fazlası kutuplarda ve yeraltındadır.

 

DÜNYA'DA “SUSUZLUK” VAR!

 

Çoğunluk ve güçlü olmak hak sebebi değildir.
Yeryüzünde, ifsat için çalışanlar var.
Onlara çanak tutanlar var.
İşbirlikçiler var.
Adaletsizlik VAR.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.