İşte Dünyanın en havalı semtleri!

Mekanlar 09.10.2021 - 16:10, Güncelleme: 09.10.2021 - 16:10
 

İşte Dünyanın en havalı semtleri!

İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out, 2021'in enlerini yayınladı. Dünyanın en havalı semtlerini de sıralayan dergi, listede Türkiye'ye de yer verdi.

Her yıl dünyanın farklı ilçe ve semtlerini değişik kriterlerle belirleyen dergi bu yıl dünyada yer alan en havalı semtlerin listesinin olduğu çalışmayı yayınladı.   45- Kadıköy, İstanbul / TÜRKİYE 10- Richmond, Melbourne / AVUSTRALYA 9- Sai Kung / HONG KONG 8- Ngor, Dakar / SENEGAL 7- XI Bölgesi, Budapeşte / MACARİSTAN 6- Chelsea, New York / ABD 5- İstasyon Bölgesi, Vilnius / LİTVANYA 4- Leith, Edinburg / İSKOÇYA 3- Jongno 3-ga, Seul / GÜNEY KORE 2- Andersonville, Chicago / ABD 1- Norrebro, Kopenhag / DANİMARKA
İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out, 2021'in enlerini yayınladı. Dünyanın en havalı semtlerini de sıralayan dergi, listede Türkiye'ye de yer verdi.

Her yıl dünyanın farklı ilçe ve semtlerini değişik kriterlerle belirleyen dergi bu yıl dünyada yer alan en havalı semtlerin listesinin olduğu çalışmayı yayınladı.

 

45- Kadıköy, İstanbul / TÜRKİYE
10- Richmond, Melbourne / AVUSTRALYA
9- Sai Kung / HONG KONG
8- Ngor, Dakar / SENEGAL
7- XI Bölgesi, Budapeşte / MACARİSTAN
6- Chelsea, New York / ABD
5- İstasyon Bölgesi, Vilnius / LİTVANYA
4- Leith, Edinburg / İSKOÇYA
3- Jongno 3-ga, Seul / GÜNEY KORE
2- Andersonville, Chicago / ABD
1- Norrebro, Kopenhag / DANİMARKA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.