Dilber Ay’ın hayatı film oluyor!

DİZİ - FİLM 05.10.2021 - 18:28, Güncelleme: 05.10.2021 - 18:28
 

Dilber Ay’ın hayatı film oluyor!

Kahramanmaraş'ın sevilen sanatçılarından olan dilber Ay'ın hayatı film oluyor.

Yapımcılığını Fikri Harika yapım ile Aytaç Medya’nın yaptığı senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdığı Dilber Ay isimli filmin yönetmeni Ketche adıyla bilinen Hakan Kırkavaç.  Dilber Ay’ı ise Büşra Pekin canlandırıyor. Filmde, Dilber Ay’ın çocukluğunu O Ses Türkiye yarışmasında yarışan Zeliha Kendirci canlandırırken oyuncu kadrosunda Nursel Köse ve Tuncer Salman gibi ünlü isimler de yer alıyor. Ekranların en komik kadın oyuncularından biri olan Büşra Pekin bu kez izleyicileri ağlatacak bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Zor bir hayat yaşayan ve birkaç sene önce hayatını kaybeden arabesk şarkıcısı Dilber Ay’ın hayatını canlandıracak olan oyuncu yeni rolü için tam dokuz kilo aldı.  
Kahramanmaraş'ın sevilen sanatçılarından olan dilber Ay'ın hayatı film oluyor.

Yapımcılığını Fikri Harika yapım ile Aytaç Medya’nın yaptığı senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdığı Dilber Ay isimli filmin yönetmeni Ketche adıyla bilinen Hakan Kırkavaç. 


Dilber Ay’ı ise Büşra Pekin canlandırıyor. Filmde, Dilber Ay’ın çocukluğunu O Ses Türkiye yarışmasında yarışan Zeliha Kendirci canlandırırken oyuncu kadrosunda Nursel Köse ve Tuncer Salman gibi ünlü isimler de yer alıyor.


Ekranların en komik kadın oyuncularından biri olan Büşra Pekin bu kez izleyicileri ağlatacak bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Zor bir hayat yaşayan ve birkaç sene önce hayatını kaybeden arabesk şarkıcısı Dilber Ay’ın hayatını canlandıracak olan oyuncu yeni rolü için tam dokuz kilo aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.