Sarıyer maçı hazırlıkları başladı!

SPOR 28.09.2021 - 23:53, Güncelleme: 28.09.2021 - 23:53
 

Sarıyer maçı hazırlıkları başladı!

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Sarıyer maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu gözetiminde başladı.

Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Osman Bozkurt ile yolların ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlılar, Sarıyer maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu gözetiminde başladı.   Kahramanmaraşspor bir günlük iznin aradan 28 Eylül Salı günü alt yapı teknik sorumlusu Selim Çetinkaya gözetiminde Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü.
Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Sarıyer maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu gözetiminde başladı.

Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Osman Bozkurt ile yolların ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlılar, Sarıyer maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu gözetiminde başladı.

 

Kahramanmaraşspor bir günlük iznin aradan 28 Eylül Salı günü alt yapı teknik sorumlusu Selim Çetinkaya gözetiminde Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.