Kapadokya konaklama seçenekleri!

Mekanlar 26.09.2021 - 13:24, Güncelleme: 26.09.2021 - 13:24
 

Kapadokya konaklama seçenekleri!

Balon turları, harika doğası, tarihi ve doğal yapıları ile Kapadokya; özellikle yerli gezginler için birden fazla kez seyahat edilebilecek destinasyonlar arasında.

MDC Cave Hotel Gerek dış tasarımının bölgenin doğal dokusunu yansıtması gerekse odaları peribacalarının içinden fırlamış gibi tasarlanmış oluşuyla MDC Cave Hotel, Kapadokya seyahatinizde yapabileceğiniz en özel tercihlerden birisi. Üstelik otel bünyesinden balon turu ve günlük gezi organizasyonlarına katılabilmeniz de cabası. Agarta Cave Hotel Kapadokya bölgesinde konaklayacaksanız, mağara otel konseptini mutlaka duymuş olmalısınız. Bunlar, Kapadokya'nın doğal yapısını birebir yaşamanızı sağlayan; özel olarak tasarlanmış oteller. Tıpkı Agarta Cave Hotel gibi! Avanos'ta bulunan Agarta Cave Hotel; Kapadokya balon turu yapanların mutlaka üzerinden geçtiği, kahvaltı sırasında bir önceki gün sokakta karşılaştığınız birisini balona binmiş bir şekilde gökyüzünde görebileceğiniz eşsiz bir konuma sahip. Dream of Cappadocia Hotel Nevşehir merkezinde olan, ancak gerek tasarımı gerek ambiyansıyla Kapadokya'nın peribacalarında bir gece geçiriyormuş gibi hissedeceğiniz Dream of Cappadocia Hotel bir kaya otel konseptiyle, dokuz odalı butik bir otel olarak inşa edilmiş. Aşk Vadisi, Kızıl Vadi, Güvercinlik Vadisi ve tabi ki Erciyes Dağı manzarasıyla güne başlarken gerçekten Kapadokya rüyasının içinde hissetmemek elde değil! Yıldız Hotel Kapadokya Elbette, doğa ile iç içe bir seyahatte klasik tarzda bir otelde konaklamayı seçebilirsiniz. Hele ki bu otel havaalanı servisinden çamaşırhaneye, araba kiralamadan kasa imkanına kadar dört dörtlük yan hizmetlere sahipse… Ürgüp'te yer alan Yıldız Hotel Kapadokya otelleri arasında bu tarzda, klasik olarak nitelendirebileceğimiz otellerin başında geliyor.  
Balon turları, harika doğası, tarihi ve doğal yapıları ile Kapadokya; özellikle yerli gezginler için birden fazla kez seyahat edilebilecek destinasyonlar arasında.

MDC Cave Hotel


Gerek dış tasarımının bölgenin doğal dokusunu yansıtması gerekse odaları peribacalarının içinden fırlamış gibi tasarlanmış oluşuyla MDC Cave Hotel, Kapadokya seyahatinizde yapabileceğiniz en özel tercihlerden birisi. Üstelik otel bünyesinden balon turu ve günlük gezi organizasyonlarına katılabilmeniz de cabası.


Agarta Cave Hotel


Kapadokya bölgesinde konaklayacaksanız, mağara otel konseptini mutlaka duymuş olmalısınız. Bunlar, Kapadokya'nın doğal yapısını birebir yaşamanızı sağlayan; özel olarak tasarlanmış oteller. Tıpkı Agarta Cave Hotel gibi! Avanos'ta bulunan Agarta Cave Hotel; Kapadokya balon turu yapanların mutlaka üzerinden geçtiği, kahvaltı sırasında bir önceki gün sokakta karşılaştığınız birisini balona binmiş bir şekilde gökyüzünde görebileceğiniz eşsiz bir konuma sahip.


Dream of Cappadocia Hotel


Nevşehir merkezinde olan, ancak gerek tasarımı gerek ambiyansıyla Kapadokya'nın peribacalarında bir gece geçiriyormuş gibi hissedeceğiniz Dream of Cappadocia Hotel bir kaya otel konseptiyle, dokuz odalı butik bir otel olarak inşa edilmiş. Aşk Vadisi, Kızıl Vadi, Güvercinlik Vadisi ve tabi ki Erciyes Dağı manzarasıyla güne başlarken gerçekten Kapadokya rüyasının içinde hissetmemek elde değil!


Yıldız Hotel Kapadokya


Elbette, doğa ile iç içe bir seyahatte klasik tarzda bir otelde konaklamayı seçebilirsiniz. Hele ki bu otel havaalanı servisinden çamaşırhaneye, araba kiralamadan kasa imkanına kadar dört dörtlük yan hizmetlere sahipse… Ürgüp'te yer alan Yıldız Hotel Kapadokya otelleri arasında bu tarzda, klasik olarak nitelendirebileceğimiz otellerin başında geliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.