Başkan Kılıç, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 26.09.2021 - 12:48, Güncelleme: 26.09.2021 - 12:50
 

Başkan Kılıç, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kılıç ziyaretleri kapsamında, Sarıçukur, Kumarlı, Kaynar, Çevrepınar ve Tekir mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Ziyaret hakkında konuşan Kılıç, “Dokunmadığımız yürek sıkmadığımız el kalmayıncaya kadar her yere gideceğiz, herkese dokunacağız. Şehrin 70 Km uzağındaki köylerimiz Sarıçukur, Kumarlı, Kaynar,Çevrepınar ve Tekir köylerini  gezip vatandaşlarımızla Hasbihal etme fırsatı bulduk. Şehirde yaşayanın da köyde yaşayan vatandaşımızın da sıkıntısı aynı geçim sıkıntısı.”dedi. “Herkes değişim istiyor” Vatandaşların artık değişim istediğini kaydeden Doğan Murat Kılıç şunları söyledi , “Köylü vatandaşlarımızdan birçoğu hayvancılıkla uğraşıyor, onların tek artısı 4 aylık bir süre zarfında hayvanların yem ihtiyaçlarını meralardan karşılamaları olduğunu söylediler. Geriye kalan aylarda yem giderlerinin bir hayli fazla olmasından kaynaklı yem fiyatlarının çok fazla olmasından şikâyetçiler. Biz gittiğimiz her yerde şunu gördük, bu ülkede artık herkes değişim istiyor.   Mevcut yönetimin artık ülkeyi yönetemediğinin farkındalar ve onlarda değişim olması gerektiğini düşünüyorlar. Partimizin projelerinden iktidara geldiğimizde hangi projeler ile geleceğimizden bahsedip neden İYİ Partimize oy vermeleri gerektiğini tek tek anlattık. Yılmadan bıkmadan iktidar oluncaya kadar çalışacağımıza söz verdik. Gördüğümüz bir şey var ki millet bizi çağırıyor.”  
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kılıç ziyaretleri kapsamında, Sarıçukur, Kumarlı, Kaynar, Çevrepınar ve Tekir mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.


 Ziyaret hakkında konuşan Kılıç, “Dokunmadığımız yürek sıkmadığımız el kalmayıncaya kadar her yere gideceğiz, herkese dokunacağız. Şehrin 70 Km uzağındaki köylerimiz Sarıçukur, Kumarlı, Kaynar,Çevrepınar ve Tekir köylerini  gezip vatandaşlarımızla Hasbihal etme fırsatı bulduk. Şehirde yaşayanın da köyde yaşayan vatandaşımızın da sıkıntısı aynı geçim sıkıntısı.”dedi.


“Herkes değişim istiyor”


Vatandaşların artık değişim istediğini kaydeden Doğan Murat Kılıç şunları söyledi , “Köylü vatandaşlarımızdan birçoğu hayvancılıkla uğraşıyor, onların tek artısı 4 aylık bir süre zarfında hayvanların yem ihtiyaçlarını meralardan karşılamaları olduğunu söylediler. Geriye kalan aylarda yem giderlerinin bir hayli fazla olmasından kaynaklı yem fiyatlarının çok fazla olmasından şikâyetçiler. Biz gittiğimiz her yerde şunu gördük, bu ülkede artık herkes değişim istiyor.

 

Mevcut yönetimin artık ülkeyi yönetemediğinin farkındalar ve onlarda değişim olması gerektiğini düşünüyorlar. Partimizin projelerinden iktidara geldiğimizde hangi projeler ile geleceğimizden bahsedip neden İYİ Partimize oy vermeleri gerektiğini tek tek anlattık. Yılmadan bıkmadan iktidar oluncaya kadar çalışacağımıza söz verdik. Gördüğümüz bir şey var ki millet bizi çağırıyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.