İğneada’da konaklama yerleri!

Mekanlar 18.09.2021 - 18:26, Güncelleme: 18.09.2021 - 18:26
 

İğneada’da konaklama yerleri!

İğneada Kamp yapabiliyor, denizin sesini duyabileceğiniz otellerde kalabiliyor ya da alternatif konaklamalar deneyimleye biliyorsunuz.

Longosphere Glamping "Tatil demek her yönüyle her şeyi deneyimlemek demek" diyenlerdenseniz ve doğayı hissederken biraz da konfor tatmak isteyenlerdenseniz bu tesisle mutlaka tanışmalısınız. Henüz 2020'de açılan tesiste kalanlar aldıkları hizmetten çok memnun kalmış olmalı ki notunu oldukça yüksek vermiş. İğneada Resort Hotel & Spa Arkası Longoz ormanları önü ise uçsuz bucaksız bir denizle bezeli İğneada Resort Hotel & Spa, İğneada'nın en lüks otelleri arasında dersek yalan olmaz. 5 yıldızlı otelde açık - kapalı yüzme havuzu, SPA gibi olanaklardan faydalanabilir, dilerseniz standardı aşıp kral dairesinde kalabilirsiniz.  Parlak Resort Hotel Uygun fiyatlı, mütevazı, temiz ve personeli ilgili bir otel Parlak Resort. Longoz ormanlarında rehberli yürüyüş yapmak, bisiklet kiralamak, dalmak ya da kanoyla keşfe çıkmak isterseniz sizin için planlıyorlar.  Nur Butik Otel İğneada'nın merkezine 600 metre mesafedeki Nur Butik Otel aile samimiyetinde, temiz, düzenli ve uygun fiyatlı bir konaklama arayanlar için ideal. Odaları lüks değil fakat huzura açılan balkonlarıyla sanki evinizdeymiş gibi hissettiriyor. Zaten otelin işletmecileri de sizi müşteri gibi değil, misafir gibi karşılıyor.  
İğneada Kamp yapabiliyor, denizin sesini duyabileceğiniz otellerde kalabiliyor ya da alternatif konaklamalar deneyimleye biliyorsunuz.

Longosphere Glamping


"Tatil demek her yönüyle her şeyi deneyimlemek demek" diyenlerdenseniz ve doğayı hissederken biraz da konfor tatmak isteyenlerdenseniz bu tesisle mutlaka tanışmalısınız. Henüz 2020'de açılan tesiste kalanlar aldıkları hizmetten çok memnun kalmış olmalı ki notunu oldukça yüksek vermiş.


İğneada Resort Hotel & Spa


Arkası Longoz ormanları önü ise uçsuz bucaksız bir denizle bezeli İğneada Resort Hotel & Spa, İğneada'nın en lüks otelleri arasında dersek yalan olmaz. 5 yıldızlı otelde açık - kapalı yüzme havuzu, SPA gibi olanaklardan faydalanabilir, dilerseniz standardı aşıp kral dairesinde kalabilirsiniz. 


Parlak Resort Hotel


Uygun fiyatlı, mütevazı, temiz ve personeli ilgili bir otel Parlak Resort. Longoz ormanlarında rehberli yürüyüş yapmak, bisiklet kiralamak, dalmak ya da kanoyla keşfe çıkmak isterseniz sizin için planlıyorlar. 


Nur Butik Otel


İğneada'nın merkezine 600 metre mesafedeki Nur Butik Otel aile samimiyetinde, temiz, düzenli ve uygun fiyatlı bir konaklama arayanlar için ideal. Odaları lüks değil fakat huzura açılan balkonlarıyla sanki evinizdeymiş gibi hissettiriyor. Zaten otelin işletmecileri de sizi müşteri gibi değil, misafir gibi karşılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.