Ölmeden önce yapılması gerekenler!

AKTÜEL 04.09.2021 - 18:40, Güncelleme: 04.09.2021 - 18:40
 

Ölmeden önce yapılması gerekenler!

İşte size hayatın ne kadar harika olduğunu anlamanız için yapmanız gereken şeyler...

Hiç bilmediğiniz bir yerde güneşin doğuşunu izleyin. Seyahat edin. Evet, bu herkesin önerdiği bir şey. Asla unutmayacağın o yemeği yemek. Flört etmek. Arkadaş canlısı insanlarla gülmek, eğlenmek. Bunlar, insanların seyahat önermelerinin sebeplerinden yalnızca birkaçı. Ailenizle daha çok vakit geçirin. Bu konuda ayrıntıya girmeye bile gerek yok. Hayal etmeyin, gerçekleştirin. Macera sporları yapın. Haydi, yapabilirsiniz! Korkularınızı unutun, rutinlerinizi bozun. Bazen, sürekli yaptığımız şeylerden sıkıldığımızdan hayatın ne kadar müthiş olduğunu unutuyoruz. Yardım edin ve yardım isteyin. İnsanlar öne çıkıp ihtiyaç anında size yardım ettiğinde ne kadar çok sevildiğinizi hissedip ağlayacaksınız. Öğrenmek için zaman harcayın. Mesela online ders alın. Birçoğu bedava. Bir zamanlar yeni bir şeyler öğrendiğiniz anda yaşadığınız o coşkuyu hatırlayacaksınız. Özellikle de merakınız olan bir alanda. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin Mesela birlikte karnavala gidin. Niçin yapmayasınız ki? Kötü alışkanlıklarınıza son verin. Elektronik bir aletten (özellikle cep telefonu!) bir hafta uzak kalmanın enerji seviyeni artırması bir harika! Minimalist olmaya çalışın. Az, çoğu getirir. Endişelenmeniz gereken şeylerin sayısını azalttığınızda ne kadar mutlu olduğunuzu anlayacaksınız. Lüzumsuz işler için dışarıdan destek alın. Fark ettiğinizden çok daha fazla vaktinizi alan işleri dışarıya yaptırmaya başladığınızda, ne kadar çok boş zamanınız kaldığına şaşıracaksınız. Sizi güldüren insanlarla takılın. Kahkaha, en iyi ilaçtır. Gerçekten. Gülümseyin. Gülümsemenin (mutlu olmasanız bile) keyfimizi düzelttiği, bilimsel olarak kanıtlanmıştır. O halde, niye daha fazla gülümsemeyelim?  
İşte size hayatın ne kadar harika olduğunu anlamanız için yapmanız gereken şeyler...

Hiç bilmediğiniz bir yerde güneşin doğuşunu izleyin.

Seyahat edin. Evet, bu herkesin önerdiği bir şey. Asla unutmayacağın o yemeği yemek. Flört etmek. Arkadaş canlısı insanlarla gülmek, eğlenmek. Bunlar, insanların seyahat önermelerinin sebeplerinden yalnızca birkaçı.

Ailenizle daha çok vakit geçirin. Bu konuda ayrıntıya girmeye bile gerek yok.
Hayal etmeyin, gerçekleştirin. Macera sporları yapın. Haydi, yapabilirsiniz!
Korkularınızı unutun, rutinlerinizi bozun. Bazen, sürekli yaptığımız şeylerden sıkıldığımızdan hayatın ne kadar müthiş olduğunu unutuyoruz.

Yardım edin ve yardım isteyin. İnsanlar öne çıkıp ihtiyaç anında size yardım ettiğinde ne kadar çok sevildiğinizi hissedip ağlayacaksınız.

Öğrenmek için zaman harcayın. Mesela online ders alın. Birçoğu bedava. Bir zamanlar yeni bir şeyler öğrendiğiniz anda yaşadığınız o coşkuyu hatırlayacaksınız. Özellikle de merakınız olan bir alanda.

Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin Mesela birlikte karnavala gidin. Niçin yapmayasınız ki?

Kötü alışkanlıklarınıza son verin.


Elektronik bir aletten (özellikle cep telefonu!) bir hafta uzak kalmanın enerji seviyeni artırması bir harika!

Minimalist olmaya çalışın. Az, çoğu getirir. Endişelenmeniz gereken şeylerin sayısını azalttığınızda ne kadar mutlu olduğunuzu anlayacaksınız.


Lüzumsuz işler için dışarıdan destek alın. Fark ettiğinizden çok daha fazla vaktinizi alan işleri dışarıya yaptırmaya başladığınızda, ne kadar çok boş zamanınız kaldığına şaşıracaksınız.

Sizi güldüren insanlarla takılın. Kahkaha, en iyi ilaçtır. Gerçekten.
Gülümseyin. Gülümsemenin (mutlu olmasanız bile) keyfimizi düzelttiği, bilimsel olarak kanıtlanmıştır. O halde, niye daha fazla gülümsemeyelim?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.