CHP’li Öztunç, Kahramanmaraş spor sürgüne gönderildi!

POLİTİKA 03.09.2021 - 16:15, Güncelleme: 03.09.2021 - 16:17
 

CHP’li Öztunç, Kahramanmaraş spor sürgüne gönderildi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

  Kahramanmaraş Kalesi’ndeki ALPEDO tesislerinde düzenlenen programa basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. “Fatma Şahin’e mecbur bırakılır mı bu memleket” Kahramanmaraşspor’un durumuna hakkında değerlendirmede bulunan Öztunç, “Her seçim meydanında gelip bunlar, biz Kahramanmaraş’a şöyle stat yapacağız dedi mi? Hayır Ali Öztunç, AK Parti’nin Kahramanmaraş’a stat sözü yoktur diyemez. Ellerinde fotoğraflarla işte bu olacak dediler. Ne oldu stat? Bırakın stat yapmayı elimizdekini aldılar. Kahramanmaraşspor maçlarını Osmaniye’de oynayacak. Bundan daha büyük bir ayıp olmaz, olamaz. Şehrinin bir futbol takımı var. Onu da AK Parti, sürgüne gönderiyor Osmaniye’ye. Okuyunca çok üzüldüm. ‘Fatma Şahin gel el atta Kahramanmaraş’ı kurtar’ diye yorum yapılmış. Fatma Şahin’e mecbur bırakılır mı bu memleket.”dedi.   “Kahramanmaraş ciddi deprem bölgesi” Şehrin depremselliğine dikkat çeken Öztunç, şunları söyledi, “Kahramanmaraş ciddi deprem bölgesi uyarıyorum, Bingöl’den başlayıp buradan geçip Hatay’a giden fay hattı yüzyıllardır kırılmamış. Her an kırılabilir. Kahramanmaraş çok büyük bir deprem yaşayabilir. Çok büyük bir sıkıntı olur bu durum. O yüzden biran evvel depremle ilgili tedbir almamız gerekiyor.”  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Kahramanmaraş Kalesi’ndeki ALPEDO tesislerinde düzenlenen programa basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.


“Fatma Şahin’e mecbur bırakılır mı bu memleket”


Kahramanmaraşspor’un durumuna hakkında değerlendirmede bulunan Öztunç, “Her seçim meydanında gelip bunlar, biz Kahramanmaraş’a şöyle stat yapacağız dedi mi? Hayır Ali Öztunç, AK Parti’nin Kahramanmaraş’a stat sözü yoktur diyemez. Ellerinde fotoğraflarla işte bu olacak dediler. Ne oldu stat? Bırakın stat yapmayı elimizdekini aldılar. Kahramanmaraşspor maçlarını Osmaniye’de oynayacak. Bundan daha büyük bir ayıp olmaz, olamaz. Şehrinin bir futbol takımı var. Onu da AK Parti, sürgüne gönderiyor Osmaniye’ye. Okuyunca çok üzüldüm. ‘Fatma Şahin gel el atta Kahramanmaraş’ı kurtar’ diye yorum yapılmış. Fatma Şahin’e mecbur bırakılır mı bu memleket.”dedi.

 


“Kahramanmaraş ciddi deprem bölgesi”


Şehrin depremselliğine dikkat çeken Öztunç, şunları söyledi, “Kahramanmaraş ciddi deprem bölgesi uyarıyorum, Bingöl’den başlayıp buradan geçip Hatay’a giden fay hattı yüzyıllardır kırılmamış. Her an kırılabilir. Kahramanmaraş çok büyük bir deprem yaşayabilir. Çok büyük bir sıkıntı olur bu durum. O yüzden biran evvel depremle ilgili tedbir almamız gerekiyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.