Zor, Emperyalizme okkalı bir tokat indirilmiştir!

POLİTİKA 30.08.2021 - 17:20, Güncelleme: 30.08.2021 - 17:20
 

Zor, Emperyalizme okkalı bir tokat indirilmiştir!

Saadet partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Zor, “99 yıl önce aziz milletimiz "Ya İstiklal ya Ölüm" parolasıyla emperyalizme destansı bir şekilde okkalı bir tokat indirmiştir. Bağımsızlık ve kutsal değerlerimiz uğruna şehit olmaya gülerek giden milletimiz fedakarlıktan asla ödün vermemiştir. Ve toptan tanktan öte imanlı ve inançlı bir milletin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.”dedi. İşte başkan Zor’un o mesajı: “Ümit ediyorum ki; ecdadımızın sömürü ve manda zulmüne göstermiş olduğu direnişe, özellikle gençlerimiz de bölgemizin en büyük tehlikesi, ülkemizi kendisine vilayet yapmak isteyen Büyük İsrail Projesine yani Siyonizme aynı direnişi gösterirler. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”  
Saadet partisi Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Zor, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Zor, “99 yıl önce aziz milletimiz "Ya İstiklal ya Ölüm" parolasıyla emperyalizme destansı bir şekilde okkalı bir tokat indirmiştir. Bağımsızlık ve kutsal değerlerimiz uğruna şehit olmaya gülerek giden milletimiz fedakarlıktan asla ödün vermemiştir. Ve toptan tanktan öte imanlı ve inançlı bir milletin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.”dedi.


İşte başkan Zor’un o mesajı: “Ümit ediyorum ki; ecdadımızın sömürü ve manda zulmüne göstermiş olduğu direnişe, özellikle gençlerimiz de bölgemizin en büyük tehlikesi, ülkemizi kendisine vilayet yapmak isteyen Büyük İsrail Projesine yani Siyonizme aynı direnişi gösterirler. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.