Kuşadası’nda kamp yerleri!

Mekanlar 29.08.2021 - 12:48, Güncelleme: 29.08.2021 - 12:48
 

Kuşadası’nda kamp yerleri!

Aydın’ın Kuşadası ilçesi sahip olduğu eşsiz doğası ve denize sıfır konumu ile bir tatilden beklenenin fazlasını tatilcilerine sunmaktadır.

İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli gibi çevre şehirlere olan yakınlığı sayesinde hem karayolu hem de havayolu ile ulaşımda kolayca gelinebilen Kuşadası, yaz aylarında artan nüfusu ile tam bir cazibe merkezine dönüşmektedir. Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin tatilleri için tercih ettiği Kuşadası, deniz tatili için Sevgi Plajı ve Davutlar Plajı gibi yerlere sahipken, tarih ve doğa için Güzelçamlı’da bulunan Zeus Mağarası, milli park ve ören yerleri ile tatilcilere tatil dönemleri için ziyaret edebilecekleri keyifli yerler sunmaktadır. Ücretsiz Kamp Alanları Sevgi Plajı (Love Beach) Kamp Alanı Konumu: Sahil Kenarı Kamp Olanakları: WC, duş, kafeterya, ateş ve mangal yakılabilir alan, plaj, şezlong ve şemsiye (ücretli) soyunma kabinleri, ücretli otopark alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çadır ve karavan kamp alanları. Cennet Koyu Kamp Alanı Konumu: Koy Nasıl Gidilir: Kuşadası-Didim istikametinde İnönü Bulvarı üzerinde yer alan Martı Sitesi’ne gelip buradan yan yolu takip ederek koya ulaşım sağlayabilirsiniz. Koya inen yol binek araçlar için uygun olup sorun yaşamadan gelinebilir. Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları ve yürüyüş parkurları mevcut. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya yakın birkaç büfeden satın alabilirsiniz. Ücretli Kamp Alanları Ada Camping Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, kafeterya, bakkal, resepsiyon, talep edilmesi halinde tüp, mangal, sünger yatak, yastık, ortak kullanım bulaşık ve çamaşır yıkama istasyonları, kiralık mini buzdolabı, 24 saat güvenlik, beach bar, yoga ve spor alanı, çocuk oyun alanı, okuma, dinlenme ve eğlence alanı ve araç otopark yeri. Duman Camping Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, kafeterya, ortak kullanım mutfak ve bulaşık yıkama yeri, mangal yakılabilir alan, dinlenme alanı, film gösterimi, Wi-Fi ve otopark alanı. Lazoğlu Camping Konumu: Sahil Kenarı Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, restoran, kafe ve büfe, ateş ve mangal yakılabilir alan, çamaşırhane, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı, berber, ping pong masası, evcil hayvan, plaj, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve ormanlık alan yürüyüş parkurları.  
Aydın’ın Kuşadası ilçesi sahip olduğu eşsiz doğası ve denize sıfır konumu ile bir tatilden beklenenin fazlasını tatilcilerine sunmaktadır.

İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli gibi çevre şehirlere olan yakınlığı sayesinde hem karayolu hem de havayolu ile ulaşımda kolayca gelinebilen Kuşadası, yaz aylarında artan nüfusu ile tam bir cazibe merkezine dönüşmektedir. Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin tatilleri için tercih ettiği Kuşadası, deniz tatili için Sevgi Plajı ve Davutlar Plajı gibi yerlere sahipken, tarih ve doğa için Güzelçamlı’da bulunan Zeus Mağarası, milli park ve ören yerleri ile tatilcilere tatil dönemleri için ziyaret edebilecekleri keyifli yerler sunmaktadır.

Ücretsiz Kamp Alanları

Sevgi Plajı (Love Beach) Kamp Alanı

Konumu: Sahil Kenarı
Kamp Olanakları: WC, duş, kafeterya, ateş ve mangal yakılabilir alan, plaj, şezlong ve şemsiye (ücretli) soyunma kabinleri, ücretli otopark alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çadır ve karavan kamp alanları.


Cennet Koyu Kamp Alanı

Konumu: Koy
Nasıl Gidilir: Kuşadası-Didim istikametinde İnönü Bulvarı üzerinde yer alan Martı Sitesi’ne gelip buradan yan yolu takip ederek koya ulaşım sağlayabilirsiniz. Koya inen yol binek araçlar için uygun olup sorun yaşamadan gelinebilir.
Kamp Olanakları: Denize girilebilir alan, çadır kamp yerleri, mangal yakılabilir alanlar, piknik masaları ve yürüyüş parkurları mevcut. WC, elektrik, şezlong ve şemsiye gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya yakın birkaç büfeden satın alabilirsiniz.

Ücretli Kamp Alanları

Ada Camping

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi
Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, kafeterya, bakkal, resepsiyon, talep edilmesi halinde tüp, mangal, sünger yatak, yastık, ortak kullanım bulaşık ve çamaşır yıkama istasyonları, kiralık mini buzdolabı, 24 saat güvenlik, beach bar, yoga ve spor alanı, çocuk oyun alanı, okuma, dinlenme ve eğlence alanı ve araç otopark yeri.

Duman Camping

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi
Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su, kafeterya, ortak kullanım mutfak ve bulaşık yıkama yeri, mangal yakılabilir alan, dinlenme alanı, film gösterimi, Wi-Fi ve otopark alanı.

Lazoğlu Camping

Konumu: Sahil Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak/soğuk su, restoran, kafe ve büfe, ateş ve mangal yakılabilir alan, çamaşırhane, Wi-Fi, ücretsiz otopark alanı, berber, ping pong masası, evcil hayvan, plaj, şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve ormanlık alan yürüyüş parkurları.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.