Kahramanmaraş takımı Goalball 4.Lige yükseldi!

SPOR 20.08.2021 - 20:04, Güncelleme: 20.08.2021 - 20:04
 

Kahramanmaraş takımı Goalball 4.Lige yükseldi!

Karaman'da düzenlenen Goalball Yükselme Ligi müsabakaları sonunda Kahramanmaraş takımı Goalball 4.Lige yükseldi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, 15-20 Ağustos tarihleri arasında Karaman'da düzenlenen Goalball Yükselme Ligi müsabakaları sonunda  Goalball 4.Lige yükseldi.   Yedi maçın altısını teknik alarak yarı finalde, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, maçı 13-8 kaybetti. Bu sonuç ile birincilik ve ikincilik maçında oynama hakkını da kaybeden temsilcimiz turnuvada, üçüncülük için kıyasıya yarıştı.    Maçı kazandığı takdirde bir üst lig olan 4. lige yükselecek olan Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, 20 Ağustos cuma günü, Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda, Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. A Grubunda oynanan maçta temsilcimiz Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 13-3 teknik olarak yenmişti. Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda, oynanan karşılaşmada Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 10 -0 yenen Türkiye Görme Engelliler Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü Türkiye Görme Engelliler Goalball 4.Ligine yükseldi.
Karaman'da düzenlenen Goalball Yükselme Ligi müsabakaları sonunda Kahramanmaraş takımı Goalball 4.Lige yükseldi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, 15-20 Ağustos tarihleri arasında Karaman'da düzenlenen Goalball Yükselme Ligi müsabakaları sonunda  Goalball 4.Lige yükseldi.

 

Yedi maçın altısını teknik alarak yarı finalde, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, maçı 13-8 kaybetti. Bu sonuç ile birincilik ve ikincilik maçında oynama hakkını da kaybeden temsilcimiz turnuvada, üçüncülük için kıyasıya yarıştı. 

 

Maçı kazandığı takdirde bir üst lig olan 4. lige yükselecek olan Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü, 20 Ağustos cuma günü, Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda, Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı.


A Grubunda oynanan maçta temsilcimiz Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 13-3 teknik olarak yenmişti.


Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda, oynanan karşılaşmada Konya Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 10 -0 yenen Türkiye Görme Engelliler Kahramanmaraş Şubesi Spor Kulübü Türkiye Görme Engelliler Goalball 4.Ligine yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.