Kahramanmaraşspor Kulübü'nden belgeli açıklama!

SPOR 12.08.2021 - 17:10, Güncelleme: 12.08.2021 - 17:10
 

Kahramanmaraşspor Kulübü'nden belgeli açıklama!

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Kulübü'nden belgeli açıklama! "Müsabakalar oynanabilir diye onay verilmişti"

2020-2021 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, 12 Şubat Stadındanın yıkım kararı ardından Kahramanmaraşspor Kulübü'den açıklama geldi.   Bilgilendirme başlıklı açıklamasında,'' Kulübümüzün 2021-2022 sezonu için 12 Şubat Stadında resmi maçları oynama talebimize, Kahramanmaraş Spor İl Müdürlüğünün verdiği resmi cevap ek dedir. 29 Mart 2021 tarihinde kulübümüze verilen resmi cevapta; 12 Şubat stadında resmi müsabakalar oynanabilir; diye onay verilmiştir. Şimdi, maçlara 20 gün kala bu yıkım kararı nerden çıktı, bunun altında yatan asıl sebep nedir? Kulübümüzün önümü kesilmek istenmektedir? Ayrıca bu karar Kulübümüz ve kamuoyu ile neden paylaşılmadı? Kamuoyuna saygıyla arz edilir;   Kahramanmaraşspor Kulübü”  
Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Kulübü'nden belgeli açıklama! "Müsabakalar oynanabilir diye onay verilmişti"

2020-2021 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, 12 Şubat Stadındanın yıkım kararı ardından Kahramanmaraşspor Kulübü'den açıklama geldi.

 

Bilgilendirme başlıklı açıklamasında,'' Kulübümüzün 2021-2022 sezonu için 12 Şubat Stadında resmi maçları oynama talebimize, Kahramanmaraş Spor İl Müdürlüğünün verdiği resmi cevap ek dedir. 29 Mart 2021 tarihinde kulübümüze verilen resmi cevapta; 12 Şubat stadında resmi müsabakalar oynanabilir; diye onay verilmiştir.
Şimdi, maçlara 20 gün kala bu yıkım kararı nerden çıktı, bunun altında yatan asıl sebep nedir? Kulübümüzün önümü kesilmek istenmektedir? Ayrıca bu karar Kulübümüz ve kamuoyu ile neden paylaşılmadı?


Kamuoyuna saygıyla arz edilir;

 

Kahramanmaraşspor Kulübü”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.