O ortaokula ek bütçe çıkarıldı!

EĞİTİM 11.08.2021 - 20:51, Güncelleme: 11.08.2021 - 20:51
 

O ortaokula ek bütçe çıkarıldı!

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Öçal, ziyaret sonrası müjde niteliğinde açıklama yaptı.   Milletvekili Habibe Öçal, “Onikişubat Saçaklızade Mahallesine yapılacak olan Ortaokulumuzun Temel Eğitim Yatırım Programına alınması için ek bütçe tahsis edilmiştir.”dedi.   İşte Öçal’ın o açıklaması, “Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Eğitim ve öğretim hususunda Kahramanmaraş'ımızın tüm sorun ve taleplerini kendisiyle istişare ettik. İlk müjdemizi verelim; Onikişubat Saçaklızade Mahallesine yapılacak olan Ortaokulumuzun Temel Eğitim Yatırım Programına alınması için ek bütçe tahsis edilmiştir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız 24 derslikli Ortaokulumuz şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Misafirperverliğinden ve desteklerinden ötürü Sayın bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”
Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Öçal, ziyaret sonrası müjde niteliğinde açıklama yaptı.

 

Milletvekili Habibe Öçal, “Onikişubat Saçaklızade Mahallesine yapılacak olan Ortaokulumuzun Temel Eğitim Yatırım Programına alınması için ek bütçe tahsis edilmiştir.”dedi.

 

İşte Öçal’ın o açıklaması, “Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Eğitim ve öğretim hususunda Kahramanmaraş'ımızın tüm sorun ve taleplerini kendisiyle istişare ettik. İlk müjdemizi verelim; Onikişubat Saçaklızade Mahallesine yapılacak olan Ortaokulumuzun Temel Eğitim Yatırım Programına alınması için ek bütçe tahsis edilmiştir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız 24 derslikli Ortaokulumuz şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Misafirperverliğinden ve desteklerinden ötürü Sayın bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.