Çarman, verilen sözler yerine getirilmedi!

POLİTİKA 08.08.2021 - 17:19, Güncelleme: 08.08.2021 - 17:19
 

Çarman, verilen sözler yerine getirilmedi!

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman, yenikent konut yapı kooperatifi inşaat alanında konuştu.

“Vatandaşlar mağdur edilmemeli”   Çarman,“2020 yılı Haziran ayında 36 blok binanın tamamını teslim etme sözü veren Dulkadiroğlu Belediyesi aradan yaklaşık 14 ay geçmiş olmasına rağmen tek bir blok binayı teslim edememiştir. Kat maliklerinin ısrarına karşılık geçmiş Haziran ayında 21 blok teslim edilme sözü verilmiş akabinde tek bir blok teslim edilemeyince Temmuz ayında 12 blok teslim edilecek denilmiş, ay sonu ise bu sayı 2 bloğa düşürülmüş olmasına rağmen gelinen süreçte tek bir bina dahi teslim edilemedi. Tüm kat maliklerinden paraları peşin almasını bilen, aradan geçen süreye rağmen binaları teslim etmeyen ve kısa vadede teslim etmeyecek gibi görünen Dulkadiroğlu Belediyesi vatandaşını mağdur etmeyi bırakıp iş yapmaya başlamalıdır.”dedi.
CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman, yenikent konut yapı kooperatifi inşaat alanında konuştu.

“Vatandaşlar mağdur edilmemeli”

 

Çarman,“2020 yılı Haziran ayında 36 blok binanın tamamını teslim etme sözü veren Dulkadiroğlu Belediyesi aradan yaklaşık 14 ay geçmiş olmasına rağmen tek bir blok binayı teslim edememiştir. Kat maliklerinin ısrarına karşılık geçmiş Haziran ayında 21 blok teslim edilme sözü verilmiş akabinde tek bir blok teslim edilemeyince Temmuz ayında 12 blok teslim edilecek denilmiş, ay sonu ise bu sayı 2 bloğa düşürülmüş olmasına rağmen gelinen süreçte tek bir bina dahi teslim edilemedi. Tüm kat maliklerinden paraları peşin almasını bilen, aradan geçen süreye rağmen binaları teslim etmeyen ve kısa vadede teslim etmeyecek gibi görünen Dulkadiroğlu Belediyesi vatandaşını mağdur etmeyi bırakıp iş yapmaya başlamalıdır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.