Çınar, hep birlikte yeniden!

AKTÜEL 08.08.2021 - 17:07, Güncelleme: 08.08.2021 - 17:07
 

Çınar, hep birlikte yeniden!

Hak - İş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, sendika üyelerini delege seçimlerine davet etti.

Başkan Çınar,“Hak-iş Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın çatısı altında yer alan hizmet-iş sendikamızın seçim sürecinde şehrimizin 11 ilçesi ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile komşu şehrimiz Gaziantep’in ilçelerinde başlatılacak olan delege seçimine öncülük ederek rağbet göstermeniz önem arz etmektedir, delege seçimlerimize katılımlarınız bizleri onure edecektir.”dedi.   İşte Çınar’ın o mesajı: “Değerli mesai arkadaşlarımız, alın teriyle ailesi ve geleceği için, çalışmış olduğu kurumların her bir noktasında kentimizi daha iyi yaşanabilir standartlara yükseltmenin mücadelesi veren Kahramanmaraş’ın gizli kahramanları, sendikamızın en etkili gücü üyelerimiz ile #hep #birlikte #yeniden sahaya iniyor, birlik ve beraberlik içinde tutuşturduğumuz emek meşalesinin kıvılcımlarını, kentimizin dört bir yanında yeniden daha güçlü bir şekilde yayılmasına sizleri davet ediyorum. Yıllarca yürüttüğümüz sendikal faaliyetlerimizde, biz üyelerimizin her daim yanında olurken onların hakkını koruyarak bugünlere gelmenin bahtiyarlığını taşıyor, bizimle her türlü zorluğa göğüs geren mesai arkadaşlarımızın ve yoldaşlarımızın memnuniyetlerini yeniden tazelemek için yeni bir dönemin kapılarını aralamaya sizlerle birlikte gün sayıyoruz.   14 yıldır onurla yürüttüğüm sendika başkanlığı görevimin mimarları olan sizler, gücümüze güç katan ve bizi güçlü bir aile yapan 13000 üyemizin ve ailelerinin refahı, huzuru ve mutluluğu için üzerimize düşen sorumluluğumuzu samimiyet ve gayretle yerine getirmenin mücadelesi içinde olurken, kalpleri bize yönelen bize güvenen arkadaşlarımızı mahbup etmemenin mücadelesi içinde olduk. Yakın bir zamanda yapılacak olan 6500 üyeye sahip hizmet iş sendikası Kahramanmaraş şube başkanlığımızın 12.ci olağan genel kurul seçimimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sizlerin yetkilendirmesi ile devam edecektir inşallah.   Hak-iş Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın çatısı altında yer alan hizmet-iş sendikamızın seçim sürecinde şehrimizin 11 ilçesi ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile komşu şehrimiz Gaziantep’in ilçelerinde başlatılacak olan delege seçimine öncülük ederek rağbet göstermeniz önem arz etmektedir, delege seçimlerimize katılımlarınız bizleri onure edecektir. Yapılacak olan Delege Seçimlerimizin Hak-İş, Hizmet-İş Sendikası İşçi Ailemize hayırlı olmasını dilerim.”  
Hak - İş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, sendika üyelerini delege seçimlerine davet etti.

Başkan Çınar,“Hak-iş Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın çatısı altında yer alan hizmet-iş sendikamızın seçim sürecinde şehrimizin 11 ilçesi ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile komşu şehrimiz Gaziantep’in ilçelerinde başlatılacak olan delege seçimine öncülük ederek rağbet göstermeniz önem arz etmektedir, delege seçimlerimize katılımlarınız bizleri onure edecektir.”dedi.


 
İşte Çınar’ın o mesajı: “Değerli mesai arkadaşlarımız, alın teriyle ailesi ve geleceği için, çalışmış olduğu kurumların her bir noktasında kentimizi daha iyi yaşanabilir standartlara yükseltmenin mücadelesi veren Kahramanmaraş’ın gizli kahramanları, sendikamızın en etkili gücü üyelerimiz ile #hep #birlikte #yeniden sahaya iniyor, birlik ve beraberlik içinde tutuşturduğumuz emek meşalesinin kıvılcımlarını, kentimizin dört bir yanında yeniden daha güçlü bir şekilde yayılmasına sizleri davet ediyorum. Yıllarca yürüttüğümüz sendikal faaliyetlerimizde, biz üyelerimizin her daim yanında olurken onların hakkını koruyarak bugünlere gelmenin bahtiyarlığını taşıyor, bizimle her türlü zorluğa göğüs geren mesai arkadaşlarımızın ve yoldaşlarımızın memnuniyetlerini yeniden tazelemek için yeni bir dönemin kapılarını aralamaya sizlerle birlikte gün sayıyoruz.

 

14 yıldır onurla yürüttüğüm sendika başkanlığı görevimin mimarları olan sizler, gücümüze güç katan ve bizi güçlü bir aile yapan 13000 üyemizin ve ailelerinin refahı, huzuru ve mutluluğu için üzerimize düşen sorumluluğumuzu samimiyet ve gayretle yerine getirmenin mücadelesi içinde olurken, kalpleri bize yönelen bize güvenen arkadaşlarımızı mahbup etmemenin mücadelesi içinde olduk. Yakın bir zamanda yapılacak olan 6500 üyeye sahip hizmet iş sendikası Kahramanmaraş şube başkanlığımızın 12.ci olağan genel kurul seçimimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sizlerin yetkilendirmesi ile devam edecektir inşallah.

 

Hak-iş Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın çatısı altında yer alan hizmet-iş sendikamızın seçim sürecinde şehrimizin 11 ilçesi ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile komşu şehrimiz Gaziantep’in ilçelerinde başlatılacak olan delege seçimine öncülük ederek rağbet göstermeniz önem arz etmektedir, delege seçimlerimize katılımlarınız bizleri onure edecektir. Yapılacak olan Delege Seçimlerimizin Hak-İş, Hizmet-İş Sendikası İşçi Ailemize hayırlı olmasını dilerim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.