Kılıç, iyi partiyi iktidar yapana kadar çalışacağız!

POLİTİKA 04.08.2021 - 16:04, Güncelleme: 04.08.2021 - 16:04
 

Kılıç, iyi partiyi iktidar yapana kadar çalışacağız!

iyi parti onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, iyi Partiyi iktidar yapana kadar çalışacaklarını söyledi.

Başkan Kılıç, Serintepe Mahallesi ile Çamlık mahallesi arasındaki bulvar üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.   “Esnaflarımızı gezip sıkıntılarını dinledik”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kılıç, “Serintepe Mahallesi ile Çamlık Mahallesi arasındaki Bulvar üzerinde bulunan esnaflarımızı gezip sıkıntılarını dinledik not aldık. Gerekli yerlere iletmek için başvurularımızı yapacağız. Seçimden sonra ilk gelen Partinin yine İYİ Parti olduğunu söylediler. Mahalle mahalle köy köy gezip herkesin halini hatırını soracağız sıkmadığımız el dokunmadığımız gönül kalmayacak İYİ Partimizi iktidar yapana kadar çalışacağız.”diye konuştu.  
iyi parti onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, iyi Partiyi iktidar yapana kadar çalışacaklarını söyledi.

Başkan Kılıç, Serintepe Mahallesi ile Çamlık mahallesi arasındaki bulvar üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

“Esnaflarımızı gezip sıkıntılarını dinledik”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kılıç, “Serintepe Mahallesi ile Çamlık Mahallesi arasındaki Bulvar üzerinde bulunan esnaflarımızı gezip sıkıntılarını dinledik not aldık. Gerekli yerlere iletmek için başvurularımızı yapacağız. Seçimden sonra ilk gelen Partinin yine İYİ Parti olduğunu söylediler. Mahalle mahalle köy köy gezip herkesin halini hatırını soracağız sıkmadığımız el dokunmadığımız gönül kalmayacak İYİ Partimizi iktidar yapana kadar çalışacağız.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.