Kılıç, evet nerede kalmıştık?

POLİTİKA 02.08.2021 - 23:18, Güncelleme: 02.08.2021 - 23:18
 

Kılıç, evet nerede kalmıştık?

İYİ parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Odun Ambarı ve Hal esnafını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kılıç, “Vatandaş esnaf çok dertli ve seçimden sonra odun ambarı esnafını ilk ziyaret eden İYİ Parti oldu, demeden de geçmediler, ve bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.”dedi.   İşte başkan Kılıç’ın o açıklaması, “Evet, nerede kalmıştık? Bugün İlçe teşkilatımız ile beraber Odun Ambarı ve Hal esnafımızın bir kısmını ziyaret ettik.Oturduk Hasbihal edip sıkıntılarını dinleyip dertleştik.Vatandaş esnaf çok dertli ve seçimden sonra odun ambarı esnafını ilk ziyaret eden İYİ Parti oldu, demeden de geçmediler, ve bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.   Bizde İYİ Parti teşkilatlarının tamamının Genel Başkanından,milletvekillerine il başkanlarından İlçe başlanmalarına herkesin sahada esnaf ile vatandaş ile beraber olduğunu söyledik.Her şeyin farkında olduklarını bizi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlayan ve ziyaret eden bir partiye hasret kaldıklarını bu ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bizlerde seçim zamanı değil her zaman vatandaşı ile iç içe olan bir siyasi parti olduğumuzu zamanla daha İYİ anlayacaklarını kendilerine ilettik. Biz milletine, vatanına aşık siyasetçileriz. Ne demiştik sıkmadığımız el dokunmadığımız yürek basmadığımız toprak kalıncaya dek çalışacağız ve İYİ partimizi iktidar yapacağız. Millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne.”  
İYİ parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Odun Ambarı ve Hal esnafını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kılıç, “Vatandaş esnaf çok dertli ve seçimden sonra odun ambarı esnafını ilk ziyaret eden İYİ Parti oldu, demeden de geçmediler, ve bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.”dedi.

 

İşte başkan Kılıç’ın o açıklaması, “Evet, nerede kalmıştık? Bugün İlçe teşkilatımız ile beraber Odun Ambarı ve Hal esnafımızın bir kısmını ziyaret ettik.Oturduk Hasbihal edip sıkıntılarını dinleyip dertleştik.Vatandaş esnaf çok dertli ve seçimden sonra odun ambarı esnafını ilk ziyaret eden İYİ Parti oldu, demeden de geçmediler, ve bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Bizde İYİ Parti teşkilatlarının tamamının Genel Başkanından,milletvekillerine il başkanlarından İlçe başlanmalarına herkesin sahada esnaf ile vatandaş ile beraber olduğunu söyledik.Her şeyin farkında olduklarını bizi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlayan ve ziyaret eden bir partiye hasret kaldıklarını bu ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bizlerde seçim zamanı değil her zaman vatandaşı ile iç içe olan bir siyasi parti olduğumuzu zamanla daha İYİ anlayacaklarını kendilerine ilettik. Biz milletine, vatanına aşık siyasetçileriz. Ne demiştik sıkmadığımız el dokunmadığımız yürek basmadığımız toprak kalıncaya dek çalışacağız ve İYİ partimizi iktidar yapacağız. Millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.