Görgel, Cumhurbaşkanımızı güzel bir şekilde ağırlayacağız!

POLİTİKA 30.07.2021 - 16:36, Güncelleme: 30.07.2021 - 16:36
 

Görgel, Cumhurbaşkanımızı güzel bir şekilde ağırlayacağız!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat belediyesinin düzenlemiş olduğu muhtarla buluşma programında konuştu.

Görgel, “Yarın Kahramanmaraş için en özel ve tarihi bir günlerden birini yaşayacağız hep birlikte. Çünkü hem 20 yılda yaptıklarıyla hem de duruşuyla, cesaretiyle Türkiye’yi dünya üzerinde getirdiği noktayla gerçekten mazlumların liderini, bir dünya liderini Kahramanmaraş’ımızda ağırlayacağız. Ben biliyorum ki Onikişubat bu noktada üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır.”dedi.   İşte başkan Görgel’in o açıklaması: “Öyle bir insan ağırlıyoruz ki sadece Türkiye’de gittiği yerlerde sevgi gösterileriyle karşılanmıyor. Kıbrıs’ta, Azerbaycan’da çok büyük kalabalıklarla karşılanıyor liderimiz. Çok şükür ki böyle bir lider bize Cumhurbaşkanlığı yapıyor, genel başkanlık yapıyor. Biz böyle bir liderin yanında siyaset yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza gerek il danışmada, gerek mitingde, gerek gençlik buluşmasında şehrimizin eksiklerini söyleyeceğiz. Expo’muzun son durumuyla alakalı bilgiler vereceğiz, bu bizim için çok önemli. Türkiye’yi hem ulusal alanda hem uluslararası alanda tanıtan bir proje. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımıza arzetme imkânı bulacağız. Bu yüzden Onikişubat olarak hep beraber Cumhurbaşkanımızı çok güzel bir şekilde ağırlayacağız”
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat belediyesinin düzenlemiş olduğu muhtarla buluşma programında konuştu.

Görgel, “Yarın Kahramanmaraş için en özel ve tarihi bir günlerden birini yaşayacağız hep birlikte. Çünkü hem 20 yılda yaptıklarıyla hem de duruşuyla, cesaretiyle Türkiye’yi dünya üzerinde getirdiği noktayla gerçekten mazlumların liderini, bir dünya liderini Kahramanmaraş’ımızda ağırlayacağız. Ben biliyorum ki Onikişubat bu noktada üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır.”dedi.

 

İşte başkan Görgel’in o açıklaması: “Öyle bir insan ağırlıyoruz ki sadece Türkiye’de gittiği yerlerde sevgi gösterileriyle karşılanmıyor. Kıbrıs’ta, Azerbaycan’da çok büyük kalabalıklarla karşılanıyor liderimiz. Çok şükür ki böyle bir lider bize Cumhurbaşkanlığı yapıyor, genel başkanlık yapıyor. Biz böyle bir liderin yanında siyaset yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza gerek il danışmada, gerek mitingde, gerek gençlik buluşmasında şehrimizin eksiklerini söyleyeceğiz. Expo’muzun son durumuyla alakalı bilgiler vereceğiz, bu bizim için çok önemli. Türkiye’yi hem ulusal alanda hem uluslararası alanda tanıtan bir proje. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımıza arzetme imkânı bulacağız. Bu yüzden Onikişubat olarak hep beraber Cumhurbaşkanımızı çok güzel bir şekilde ağırlayacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.