Öztunç, Esnafların sorununu konuştuk!

POLİTİKA 29.07.2021 - 12:52, Güncelleme: 29.07.2021 - 12:55
 

Öztunç, Esnafların sorununu konuştuk!

CHP Genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, memleketi Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti yaptı.

Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’taki ziyaretlerini sürdürüyor. Öztunç, şehirdeki esnafların sorunlarını dinledi.   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, şu açıklamalarda bulundu, “Bugün Kahramanmaraş’ta esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Umarım Cumartesi günü Kahramanmaraş’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafı ziyaret eder ve halkın gerçek sorunlarını dinler.”  
CHP Genel başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, memleketi Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti yaptı.

Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’taki ziyaretlerini sürdürüyor. Öztunç, şehirdeki esnafların sorunlarını dinledi.

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, şu açıklamalarda bulundu, “Bugün Kahramanmaraş’ta esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Umarım Cumartesi günü Kahramanmaraş’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafı ziyaret eder ve halkın gerçek sorunlarını dinler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.