Sezal esnaflarla hasbihal etti!

POLİTİKA 27.07.2021 - 19:07, Güncelleme: 27.07.2021 - 19:07
 

Sezal esnaflarla hasbihal etti!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, ziyaretlerini sürdürüyor.

Sezal ziyaretleri kapsamında Göksun ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.   Cihat Sezal öncelikle Göksun’da ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise ilçedeki esnafları ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Sezal şu açıklamalarda bulundu, “Göksun ilçemizde esnaf ziyareti yaptık. Esnaf kardeşlerimizin talep ve önerilerini dinleyip, hasbihal ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Daha sonra ise Göksun ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilattaki arkadaşlarımızla istişare ettik.”   
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, ziyaretlerini sürdürüyor.

Sezal ziyaretleri kapsamında Göksun ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

Cihat Sezal öncelikle Göksun’da ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise ilçedeki esnafları ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Sezal şu açıklamalarda bulundu, “Göksun ilçemizde esnaf ziyareti yaptık. Esnaf kardeşlerimizin talep ve önerilerini dinleyip, hasbihal ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Daha sonra ise Göksun ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilattaki arkadaşlarımızla istişare ettik.”   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.