Konya Lale Tarlası!

Mekanlar 17.07.2021 - 19:10, Güncelleme: 17.07.2021 - 19:10
 

Konya Lale Tarlası!

Konya Lale Tarlası; Görünüm olarak birbirinden farklı renklere sahip laleleri görebileceğiniz eşsiz bir şölen sunan Konya Karatay‘da Asya Lale tarlası ziyaretçilerini bekliyor.

Geniş bir alanda yetişen çok sayıda ve bir arada bulunan bu alandaki lalelere turistler de büyük ilgi göstermektedir. Tarlada yaklaşık olarak 50 milyon lale yer aldığı ve yetiştirilmeye devam edildiği biliniyor. Doğa ve fotoğraf tutkunları için bu tarla ziyaret edilmesi gereken yerler arasına eklenmektedir. Çiçeklerin doğallığı ve oluşan renk kargaşası sayesinde görülmeye değer alanlar arasındadır. Konya Lale Bahçesi Nerede Yer Almaktadır? Bu tarlanın Konya ilinde yer alıyor. Konya şehri bu lalelere ev sahipliği yapmaktadır. Bilindiği üzere Konya şehrinde gezilecek ve görülecek çok turistlik yer mevcuttur. Konya’ya yolunuz düşerse muhakkak 500 dönüm büyüklükte olan bu lale tarlasını ziyaret edin. Yurtdışında da bu lale tarlasını görmek için gelen yabancı birçok turiste rastlayabilirsiniz. Asya Lale Tarlası Neden Ziyaret Ediliyor? En önemli nedenlerinden biri kesinlikle manzarasının mükemmelliğidir. Çiçekleri ve doğayı seven kişiler tarafından çokça ziyaret ediliyor. En önemli diğer bir nedeni ise bu tarlada çok güzel fotoğraf kareleri yakalanabilmektedir. Bu yüzden tarla fotoğrafçılar ve fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler ile dolup taşmaktadır. Manzara görselleri yakalamak için güzel bir ortam yaratmaktadır. Türkiye sınırları içerisinde olduğu gibi yurt dışından da tarlaya ilgi gösterilmektedir. Rusya, Almanya, Fransa gibi ülkelerden de lale tarlasına gelen turistler mevcuttur. Bu turistler ziyaret ettikleri lale tarlası hakkında oldukça olumlu ve güzel yorumlar yaparak beğenilerini sunmuşlardır.  
Konya Lale Tarlası; Görünüm olarak birbirinden farklı renklere sahip laleleri görebileceğiniz eşsiz bir şölen sunan Konya Karatay‘da Asya Lale tarlası ziyaretçilerini bekliyor.

Geniş bir alanda yetişen çok sayıda ve bir arada bulunan bu alandaki lalelere turistler de büyük ilgi göstermektedir. Tarlada yaklaşık olarak 50 milyon lale yer aldığı ve yetiştirilmeye devam edildiği biliniyor. Doğa ve fotoğraf tutkunları için bu tarla ziyaret edilmesi gereken yerler arasına eklenmektedir. Çiçeklerin doğallığı ve oluşan renk kargaşası sayesinde görülmeye değer alanlar arasındadır.


Konya Lale Bahçesi Nerede Yer Almaktadır?


Bu tarlanın Konya ilinde yer alıyor. Konya şehri bu lalelere ev sahipliği yapmaktadır. Bilindiği üzere Konya şehrinde gezilecek ve görülecek çok turistlik yer mevcuttur. Konya’ya yolunuz düşerse muhakkak 500 dönüm büyüklükte olan bu lale tarlasını ziyaret edin. Yurtdışında da bu lale tarlasını görmek için gelen yabancı birçok turiste rastlayabilirsiniz.


Asya Lale Tarlası Neden Ziyaret Ediliyor?


En önemli nedenlerinden biri kesinlikle manzarasının mükemmelliğidir. Çiçekleri ve doğayı seven kişiler tarafından çokça ziyaret ediliyor. En önemli diğer bir nedeni ise bu tarlada çok güzel fotoğraf kareleri yakalanabilmektedir. Bu yüzden tarla fotoğrafçılar ve fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler ile dolup taşmaktadır. Manzara görselleri yakalamak için güzel bir ortam yaratmaktadır.


Türkiye sınırları içerisinde olduğu gibi yurt dışından da tarlaya ilgi gösterilmektedir. Rusya, Almanya, Fransa gibi ülkelerden de lale tarlasına gelen turistler mevcuttur. Bu turistler ziyaret ettikleri lale tarlası hakkında oldukça olumlu ve güzel yorumlar yaparak beğenilerini sunmuşlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.