Görgel, teşkilatımızda yüksek bir heyecan ve coşku var!

POLİTİKA 14.07.2021 - 20:55, Güncelleme: 14.07.2021 - 20:55
 

Görgel, teşkilatımızda yüksek bir heyecan ve coşku var!

Ak parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Andırın ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Başkan Görgel ve beraberindeki heyet ilk olarak Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ı ziyaret etti. Sonrasında ise ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelindi. Son olarak ise ilçede esnaf ziyareti yapıldı.     “Hizmetleri ve projeleri konuştuk”   İlçe ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu açıklamalarda bulundu, “İl ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Doğan’ı ziyaret ettik. Belediye Başkanımızla gerçekleştirdiği hizmetleri ve projelerini konuştuk. Nazik misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sonrasında 3 Kademe İlçe Teşkilat Mensuplarımız ile bir araya geldik. Andırın teşkilatımızda yüksek bir heyecan ve coşku var. Her kademesiyle özverili ve uyumlu çalışmalar yapan teşkilatımızı tebrik ediyorum. Birliğimiz daim olsun. Sonrasında ise ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik.”
Ak parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Andırın ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Başkan Görgel ve beraberindeki heyet ilk olarak Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ı ziyaret etti. Sonrasında ise ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelindi. Son olarak ise ilçede esnaf ziyareti yapıldı.

 

 

“Hizmetleri ve projeleri konuştuk”

 

İlçe ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu açıklamalarda bulundu, “İl ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Doğan’ı ziyaret ettik.

Belediye Başkanımızla gerçekleştirdiği hizmetleri ve projelerini konuştuk. Nazik misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sonrasında 3 Kademe İlçe Teşkilat Mensuplarımız ile bir araya geldik. Andırın teşkilatımızda yüksek bir heyecan ve coşku var. Her kademesiyle özverili ve uyumlu çalışmalar yapan teşkilatımızı tebrik ediyorum. Birliğimiz daim olsun. Sonrasında ise ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.