İrfan Karatutlu güven tazeledi!

POLİTİKA 13.07.2021 - 19:28, Güncelleme: 13.07.2021 - 19:40
 

İrfan Karatutlu güven tazeledi!

Deva Partisi Kahramanmaraş 1’inci olağan İl Kongresi’nde mevcut il başkanı Op. Dr. İrfan Karatutlu yeniden başkan seçildi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen Deva Partisi Olağan 1’inci Kahramanmaraş İl Kongresi’ne Genel Başkan Ali Babacan’ın yanı sıra CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, davetliler ve partililer katıldı.   Tek liste ile gidilen kongrede İrfan Karatutlu yeniden başkan seçildi.   Kongrede konuşan Karatutlu, “Biz engellemeler karşısında direniyoruz, en son basit bir engelleme söyleyelim kongre yeri kiralarken çok zorluk çektik. Belediyeden kamunun boş duran kongre merkezini alamadık, kapalı spor salonunu alamadık. Bütün bunlara rağmen biz burayı bulduk eğer bulamasaydık, bir çadır kurup yine bu kongreyi gerçekleştirecektik.”dedi.   İşte yeni yönetim listesi:  
Deva Partisi Kahramanmaraş 1’inci olağan İl Kongresi’nde mevcut il başkanı Op. Dr. İrfan Karatutlu yeniden başkan seçildi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen Deva Partisi Olağan 1’inci Kahramanmaraş İl Kongresi’ne Genel Başkan Ali Babacan’ın yanı sıra CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, davetliler ve partililer katıldı.

 

Tek liste ile gidilen kongrede İrfan Karatutlu yeniden başkan seçildi.

 

Kongrede konuşan Karatutlu, “Biz engellemeler karşısında direniyoruz, en son basit bir engelleme söyleyelim kongre yeri kiralarken çok zorluk çektik. Belediyeden kamunun boş duran kongre merkezini alamadık, kapalı spor salonunu alamadık. Bütün bunlara rağmen biz burayı bulduk eğer bulamasaydık, bir çadır kurup yine bu kongreyi gerçekleştirecektik.”dedi.

 

İşte yeni yönetim listesi:

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.