Başkan Görgel, Pazarcık ve Çağlayancerit’te!

POLİTİKA 13.07.2021 - 18:44, Güncelleme: 13.07.2021 - 18:44
 

Başkan Görgel, Pazarcık ve Çağlayancerit’te!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Pazarcık ve Çağlayancerit’te teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel ve İl Teşkilat Mensupları Pazarcık ve Çağlayancerit’te teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. “Omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz” Yapmış olduğu ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu ifadelere yer verdi, “Pazarcık İlçe Başkanımız Harun Eskigün’e ziyarette bulunduk. Teşkilat çalışmalarımızı konuştuk. Teşkilatlarımızın enerjisi, gayreti ve azimleri ile hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz.   Çağlayancerit İlçe Başkanımız Mehmet Berk, İlçe Teşkilatımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile Göksu Çayında bir araya gelerek çalışmalarımızı konuştuk, öneri ve talepleri ile ilgili notlarımızı aldık. Şehrimizi İlçelerimizi yenilikçi, üretken bir anlayışla, daha güzel yarınlara taşımak için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.”  
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel, Pazarcık ve Çağlayancerit’te teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Fırat Görgel ve İl Teşkilat Mensupları Pazarcık ve Çağlayancerit’te teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.


“Omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz”


Yapmış olduğu ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Görgel şu ifadelere yer verdi, “Pazarcık İlçe Başkanımız Harun Eskigün’e ziyarette bulunduk. Teşkilat çalışmalarımızı konuştuk. Teşkilatlarımızın enerjisi, gayreti ve azimleri ile hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz.

 

Çağlayancerit İlçe Başkanımız Mehmet Berk, İlçe Teşkilatımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile Göksu Çayında bir araya gelerek çalışmalarımızı konuştuk, öneri ve talepleri ile ilgili notlarımızı aldık. Şehrimizi İlçelerimizi yenilikçi, üretken bir anlayışla, daha güzel yarınlara taşımak için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.