Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi!

SPOR 11.07.2021 - 21:47, Güncelleme: 11.07.2021 - 21:47
 

Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi!

Kahramanmaraşspor'u devir almak isteyen Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi.

Kahramanmaraşspor yönetimi ile buluşan Ejder Arslan, ilk görüşmeyi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kahramanmaraşspor'u devir almak isteyen Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi.   2021 - 2022 sezonunda 2.Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor'u devir almak için harekete geçen Ejder Arslan, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan ile görüşmüştü.  Ejder Arslan, 11 Temmuz 2021 pazar günü saat 10:00'da Uzun Çarşı Maraş Paça'da yerel basınla bir araya geldi.   7 yıldır Kulüp Başkanlığını yapan Fatih Mehmet Ceyhan’ın, ‘Ben artık başkanlık yapmayacağım, kulübü devretmeye hazırım’ ifadelerinin ardından takıma bazı isimler talip oldu.   Arslan, Fatih Mehmet Ceyhan’ın her türlü kolaylığı gösterdiğini kendisinin önünü açtığını her konuda da anlaştıklarının altını çizdi.   Uzun zamandır devam eden süreçlerden dolayı bazı karamsarlıklar da yaşadıklarını dile getiren Arslan, “Bir şeyleri çözebilir miyiz tarafında umutluyum, Allah nasip edersen Pazartesi günü her şey netleşecek” dedi.  
Kahramanmaraşspor'u devir almak isteyen Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi.

Kahramanmaraşspor yönetimi ile buluşan Ejder Arslan, ilk görüşmeyi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kahramanmaraşspor'u devir almak isteyen Ejder Arslan, yerel basınla bir araya geldi.
 
2021 - 2022 sezonunda 2.Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor'u devir almak için harekete geçen Ejder Arslan, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan ile görüşmüştü.  Ejder Arslan, 11 Temmuz 2021 pazar günü saat 10:00'da Uzun Çarşı Maraş Paça'da yerel basınla bir araya geldi.
 
7 yıldır Kulüp Başkanlığını yapan Fatih Mehmet Ceyhan’ın, ‘Ben artık başkanlık yapmayacağım, kulübü devretmeye hazırım’ ifadelerinin ardından takıma bazı isimler talip oldu.
 
Arslan, Fatih Mehmet Ceyhan’ın her türlü kolaylığı gösterdiğini kendisinin önünü açtığını her konuda da anlaştıklarının altını çizdi.
 
Uzun zamandır devam eden süreçlerden dolayı bazı karamsarlıklar da yaşadıklarını dile getiren Arslan, “Bir şeyleri çözebilir miyiz tarafında umutluyum, Allah nasip edersen Pazartesi günü her şey netleşecek” dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.